Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Elraenn'in yayında tavsiye ettiği 25k'lık pc'nin rezalet fiyatı

bu mevzuyu şöyle düşünebilirsiniz iş amaçlı biri laptop alırken compactlığa bakar fiyata değil siz her şeyi oyun amaçlı ve donanımları değerlendirerek araştırıyorsunuz şu kafadan gerçekten çıkmalısınız @DerratiX tamamen haklı hocam İmacler mesela veyahut huaweinin matebookları alacak adam ekran...
  2. F1nerF1rst

400 kisi g4 aldık bu işlemciye nasıl soğutucağız?

görür de havalandırması kötü bir kasa kullanmıyorsan hemen almanın önemi yok acele değil hocam
  3. F1nerF1rst

400 kisi g4 aldık bu işlemciye nasıl soğutucağız?

arkadaşım r5 3600 kullanıyor stock ile extreme koşullara girmiyor işlemci :D
  4. F1nerF1rst

Ankara İtopya G4 İçin Gelecekler

ne diyeyim kolay gelsin hocam :D dikkat edin hasta olmayın sonra hayırlı olsun şimdiden bu arada
  5. F1nerF1rst

Donanım Arşivi G4 Sistemi İşte Böyle Fırsatçılar Satın Alıyor!

dostum bu fırsatçılık değil o adamda onu almak için uğraşıyor ve ticaret olarak satış yapıyor burada herhangi bir sıkıntı göremedim ben açıkçası
  6. F1nerF1rst

Ankara İtopya G4 İçin Gelecekler

11.40 da önü doluydu yaklaşılmaz
  7. F1nerF1rst

Ankara İtopya son durum

şaka gibi :D ayazda
  8. F1nerF1rst

7 bin civarında sistem cikarmi

apu iyidir ama dediğin için işlemci aban ortalama bir 2.el ekran kartı alabilirsin yanına
  9. F1nerF1rst

1650 olmuş 5k 1641136028 arkadaş paso sallıyor apuya
  10. F1nerF1rst

neye göre berbat :) çoğu apu o fiyatta dizilen ekran kartlı sistemle neredeyse aynı performansı veriyor
  11. F1nerF1rst

R3 1200 + GT 1030 sistem alınır mı?

kanka kendim evde 2.bir sistem diziyorum aynı sistem diyebilirim gtx 750Ti sipariş etmiştim yeni geldi maliyeti şuan 2.7k (anakart ram 2.el)
  12. F1nerF1rst

Unlost Ecov2. sistem alınır mı?? darboğaz vs. yaşarmıyım?

sharkoon psu lar kötüdür onu değiştir uzun vadede sıkıntı çıkartabilir kalitesiz kondansatörleri var
  13. F1nerF1rst

Bu sistem alınır mı?

toplama yapabilir misin sistemi ona göre önereyim 1620585317 işlemcilere o gözle bakmıyorum fakat o fiyata bi kasaya o işlemci konursa sonuna kadar laf ederim kanka
  14. F1nerF1rst

Bu sistem alınır mı?

işlemci ryzenin ilk çıkanının ilk nesili :D kanka
  15. F1nerF1rst

Bu sistem alınır mı?

elden toplanabilir gibi ekran kartını 2.el bi rx 570 bulsan işlemciyi 3500x yapıp psu kalitelenebilir ve ssd değişebilirsin anakartıda arttırıp ramleri oc ile çekebilirsin yani çok daha iyi olur
  16. F1nerF1rst

İtopyaya yeni gelen bu pc nasıl

amd de performansta göz ardı edilemez ayrıcalıklar tanıyor ama DLSS çok ayrı bir mevzu cidden
  17. F1nerF1rst

o zaman 3060 tercih edilebilir diyeyim dediğim gibi DLSS destekli oyunlarda çok farkettiriyor kartın kendi yapay zekası var
  18. F1nerF1rst

bu sistemi tercih etmelisin rx6700xt 3060 tan performansta güçlü bir kart ve fiyatlar aynı diyebiliriz 1617736828 ama DLSS ayarı var rtx serisinde çok farkettiriyor bu ayar
Top Bottom