Arama sonuçları: *

1. FatihinFedaisiKuruMurad

Donanım Arşivi İNCELEMİŞ olduğu yeni sistem 19.999tl

kullanmayın kullandırtmayın.içki ve kumar nasıl kötülüğün anası ise bu *y*şt*turucu kaynanasıdır.kurtlar vadisinde abidinin sözlerini izleyebilirsiniz.
  2. FatihinFedaisiKuruMurad

herneyse gerginliğe gerek yok.yalnız erşan abinizi dinlerseniz: hazır sistem alırken dikkat edin.malzemeleri kafasına göre 2.el veya uyduruk koyabiliyorlar.sonra alırda ilerde pişmanlık duyarsanız erşan abim dediydi dersiniz
  3. FatihinFedaisiKuruMurad

o taraflarını fazla takip etmedim.kendi pc si olunca daha mı ucuz oluyo yani?
  4. FatihinFedaisiKuruMurad

bu daha güzelmiş.syn hacıgül senin iş yattı
  5. FatihinFedaisiKuruMurad

işlemci hariç ben beğendim.20k iyi fiyat.12400f taksalar daha iyiymiş.şu an 4300 tl civarı.5600 den ucuz. syn hacıgülün geçen hafta tanıttığı a101deki 20k lık rx 560 lı kasaya bakarsak bu kasa bedava gibi onun yanında.yalnız kasanın fanları biraz gürültülü gibi geldi sanki.ben mi yanılıyorum?
  6. FatihinFedaisiKuruMurad

Çözüldü✓ İnce Hesap iş birligi 4060 12400f ddr4 kasa &Vatan bilgisayar

bi oyunda öyle bi oyunda böyle olmasının sebebi tamamen duygusal.oyun kiminle anlaşmışsa ona göre optimize ediyor.acaba alan kişi bu sistemi valorant içinmi alıyor reklam yapmayalım
  7. FatihinFedaisiKuruMurad

Çözüldü✓ İnce Hesap iş birligi 4060 12400f ddr4 kasa &Vatan bilgisayar

şimdi 5600 ile 12400f arasında çok fark var.12400f efsane işlemci.5600x den bile iyi.ama tek tek indişrimde farklı sitelerden toplasan 20 kya bile toplarsın.bu hazır sistem akıl karı gelmedi.
  8. FatihinFedaisiKuruMurad

lol ve valorant için sistem önerisi

bebe oyunu gibi oyun ikiside e8500 hd 4650 4 gb ram yeterde artar bunlara çizgi film karakteri gibiler
Top Bottom