Arama sonuçları: *

1. Flowy*

Apu sistem alacağım öneri lutfen

https://www.incehesap.com/nova-apu-r5-5600g-16gb-ddr4-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/ tak 1 tb hdd yi rahat ol
  2. Flowy*

ShiftDelete Dolar Kıran Kasası Eleştirim

üzerime alınmadım dostum , ben hakkı fln böyle insanları takip etmiyorum , sadece velet kelimesini yanlış kullanıyorsun 1635162236 eskiden en ucuzunu satan kraldı şuan pahalıyı ve en dengeli satan marka oldu . İntelde ucuz satıyor şuan :) ancak korkarımki 11. nesiller h410 gibi anakartlarda...
  3. Flowy*

velet tayfa demen doğru olmaz , velet demek Vel Den Dolayı Evlatlarım oluyor ? , Argo kullanmayın lütfen :) 1635161587 yazı büyütülmüyor korkarımki :( 1635161607 yazılar büyütülmüyor ve düzenlenemiyor :(
  4. Flowy*

bu dönemde cidden pc toplanmaz , anca çok iyi indirim olursa toplanır :)
  5. Flowy*

çok kötü harbi , Artık Dolar 10 lira parodisini duymaktan bıktım .
  6. Flowy*

çok kötü ya cidden , Adamlar telefonuda tam eleştiremiyorlar . Daha ne diyelim ?
  7. Flowy*

MERHABALAR ! BU BIR ELEŞTIRIDIR , AŞAĞILAMAK YOKTUR . IYI OKUMALAR VİDEOMUZ ; AnaKart ; B450M S2H Model anakart var , bence anakarttan kısılmış diğer parçalarımızın parasına verilmeye çalışmış , Birazdaha indirim yapılıp daha iyi ekran kartı alınabilirdi. İşlemci Hakkında eleştirim ; yani...
  8. Flowy*

Yeni f/p sistem videosu

sabreden ermiş açlıktan gebermiş
Top Bottom