Arama sonuçları: *

1. Foxt

Flexy Silver [Donanım Arşivi] Pc aldım fakat yardım lazım

yanlış etiket :) 1614260829 kardeşim acilen iade etmelisin istediğin malzemeleri takmamışlar neden buna gözyumuyorsun?
  2. Foxt

Flexy Silver [Donanım Arşivi] Pc aldım fakat yardım lazım

Kardeşim istenilen malzeme gelmemiş iade etmeli hatta hakkı.
  3. Foxt

Flexy Silver Kasa Çalışmıyor

Hocam eğer güç kaynağı bozuk yollandıysa Tamamen size değiştirip yollamaları gerekiyor yada iade almaları gerekiyor. eğer kabul etmezlerse burda bildir yeni bi konu açarak hukuksal olarak benden daha bilgili arkadaşlar vardır bende onlarda yardımcı olurlar. Merak etme için rahat olsun :)
  4. Foxt

Flexy Silver Kasa Çalışmıyor

hocam yaptığınız gerçekten sizin için kötü olmuş direkt olarak müşteri hizmetleri ile iletişime geçseydiniz keşke, hala geç değil bi konuşun değişim alın o kadar para veriyorsunuz yapmaya hakları yok. 1614171393 hocam ayrıca ramleri bi kontrol edin belki onlarda sorun olabilir.
  5. Foxt

Elraenn Parva vs Unlost Eco V2

hocam ben 1660S ve İ5 10400F kullanıyorum Gta5 Ultra ayarlarda 60FPS stabil oynanıyor arada 15-20 fps fark olacaktır muhtemelen ultra yerine yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz diye düşünüyorum testleri izlerseniz daha iyi bir fikir sahibi olursunuz. 1614102762 arada 10-15 fps oynayacaktır hocam...
  6. Foxt

bu şekilde alabilirsiniz hocam 300 lira bi fark oluyor ama sorun olacağını duşunmuyorum eğer aceleniz yoksa bekleyin. https://www.gamegaraj.com/urun/gt301-5a-asus/
  7. Foxt

dostum gamegarajdan almak senin için daha yararlı olur daha ucuza alabilirsin.
  8. Foxt

stok mu alacaksınız?
  9. Foxt

Nasıl böyle rehber tarzı videolar çekip tavsiye veriyorlar?

adamin bir şey bilmediği termal macunu parmaklamasından belli :D
Top Bottom