Arama sonuçları: *

1. Furkan SıRR

Frekans tv nin topladigi efsane sistem

Bu adamda favorim sohbeti vs. Sarıyor
  2. Furkan SıRR

Fanboylukta yeni devir?

Fanboyluk heryerde var bu arkadaşta besbelli fanboy tarafsız Olcan aga adaletli olcan
  3. Furkan SıRR

2021 de donanım arşivi v2.5 pc alınır mı??

Aga be Abdullah abi o videoyu attığında ilk izlediğim an geldi aklıma ne günlerdi bütçen kısıtlı ise alabilirsin fakat fiyatlar çok yüksek yaz ayını bekleyin aceleniz yoksa
  4. Furkan SıRR

DA2 Sistem kaç para eder

Ekran kartını ayrı satın. Sistemi ayrı satın paraya para demezsin
  5. Furkan SıRR

Pc Hocasının Uygun Fiyatlı sistemi alınır mı??

asıl sen cahilsin psu nerde? yeni alacak herkesin ssd si yok bu neyin kafası? ve bu sistem 2500 etmiyor yazık kafana
  6. Furkan SıRR

Ciddi misin? Cahil değilim dostum Adamlar 10400f koymamış 10400f olsa tadından yenmez bütçesi olmayanlar için ideal bi sistem biraz daha fazla verilip 3400g sıfır apu sistem de alınır fakat bütçesi kısıtlı olanlar için rx 550 de olsa dahi o fiyata daha iyisini bulabiliyorsan bul
  7. Furkan SıRR

2500 tl fiyatlarından bahsediyoruz
  8. Furkan SıRR

PC Nasıl Yani Alacamda?

işlemci en azından r5 3600 olsun çekirdek farkı var onun haricinde alınabilir
  9. Furkan SıRR

Donanım arşivi yeni toplama sistem ne zaman

Sabah bı kalkmışsın telefonu eline almisssin Abdullah abi video atmış her an her şey olabilir Abdullah abi bu sürpriz lerle dolu
  10. Furkan SıRR

Pc topluyorum Yardımmmm

şimdi değil sabrederse arkadaşım 5800'e r5 3500x+ rtx 2060 aldı 5200'e r5 3500x+ 1660 da geliyor ama dolar 6 iken şimdi olmaz artık
  11. Furkan SıRR

Pc topluyorum Yardımmmm

itopya'dan bakabilirsin 5200 civarlarda r5 3500x+1660 gelebiliyor.
Top Bottom