Arama sonuçları: *

1. G

(ÇÖZÜLDÜ) Donanimarsivi g4 geldi fakat acilmiyor hic..

Valla tam ifade edemedim, ondan şemasını attım direkt :D 1647362740 Mahalle bilgisayarcısı Friendly Fire usta.
  2. G

POWER SW kablosunun + ve - 'si doğru mu takılmış? Yukarıda modellemesini attım.
  3. G

Kablonun + ve - yönlerini bu şekilde takmanız gerekiyor.
  4. G

Elemanımız bu kablo. Bağlantısı tam mı? 1647362171 Geldi.
  5. G

O anakartta nerede tam olarak bilmiyorum ama ekran kartının altında, üzerinde "POWER SW" yazan bir kabloyu arıyoruz, tam takılıp takılmadığını kontrol etmelisiniz.
  6. G

@Furkan Karagülle kablo takılınca priz açıkken ışıklar geliyor, ama sistem güç tuşuna basmamış gibi kalıyor benim anladığım kadarıyla. Ki o da güç butonu çalışmıyor demek. Power switch kablosu bağlantısında bir eksiklik var.
  7. G

Benim anladığım tuşa basıyor ama hiçbir hareket yok, birimiz yanlış anladı.
  8. G

Sorunun RAM'le bir alakası yok sanırım. RAM'i tamamen ölü olsa bile sisteme güç gitmeli, sadece görüntü falan almaz.
  9. G

Güç tuşunun kablo bağlantısı tam yapılmamış olabilir. Işık geliyorsa bir bileşende sorun olsa bile tepki vermesi lazım.
  10. G

Anna Deniz Çok Uygun Sistemler

Daha ziyade bu gibi sistemlerde firmalar, yayıncıların isimlerinin kullanılması üzerine anlaşma yapılıyor, ve yayıncılar sistemleri ve siteyi yayınlarında veya vidolarında tanıtıyor, sistem bileşenlerine bile müdahil olmuyorlar genelde. Tabi bu dediğime donanım üzerine video yapan kanallar dahil...
  11. G

Ana Konu Yeni DA-S2 ÇIKTI, Mükemmel Ötesi!

Emeği geçenlerin emeğine sağlık. Fiyatına göre iyi bir sistem olmuş. Sinerji'den de sağlam indirim gelmiş
  12. G

Bilgisayarım Geldi Çok Heyecanlıyım

Hayırlı olsun dostum güzel günlerde güle güle kullanman dileğiyle
  13. G

13.999 TL’ye RTX 3070li Sistem! [Modart M1]

Fiyat resmen efsane, kitabını yazmışlar fiyat / performansın.
  14. G

Yeni F/P DA Sistem 03.07.2021 de

Eveet, buradan yeni sistem için açılacak 50934287598413750923465023948752 konuya da hadi startı verelim, gazamız mübarek olsun.
  15. G

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

Tabii ki ama internetten bulacakları ilk videonun veya kaynağın Haqqus olacağını hiç zannetmiyorum, zira kendisinden çok daha yüksek abone ve ortalama izlenme sayısına sahip Technopat, Donanım Arşivi, PC Hocası TV gibi kaliteli kanallar bulunuyor. İlk olarak Haqqusu bulmak için arama çubuğuna...
  16. G

Üf izoli PSU mu, %Milyor verimlilik, 80+ Bor sertifika 💪
  17. G

Videolardaki konuşma şekli ve muhabbeti saran bir insan. İllaki yaptığı önerilere uymak zorunda değilsiniz, herkesin kendi özgür iradesi bulunuyor, kullanmak size kalmış. Bunun için, öyle kesin ağır ithamlarda bulunmayın. Vatan PC'de çalıştığını ve bu yüzden de başka firma ve satıcılardan öneri...
Top Bottom