Arama sonuçları: *

1. Gocer

Bafır PC 8999 TL Alınır mı ??

Telefondan yazması linkleri hazırlaması zor oldu
  2. Gocer

Bafır PC 8999 TL Alınır mı ??

Yeni sistem çıkartmış içinde R5 3600 , rx 3600 ikilisinin kullanıyor Sizce alınır mı alırmıydınız ? https://www.incehesap.com/origin-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50383/?utm_source=YT&utm_medium=influencer&utm_campaign=Agustos-OriginBafir
  3. Gocer

Mert Bayantemur Yeni sistem alınır mı ? Apu

Bende hiç beğenmedim sistemi
  4. Gocer

Mert Bayantemur Yeni sistem alınır mı ? Apu

Sistem link: https://bit.ly/3xzDRw5
  5. Gocer

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

:) :) sevdim seni yazışarak değilde birde konuşarak tartışmak istersen Gocer#0726 1623597530 şu söz ile beni güldürmeyi başardın helal len sana :) :) :)
  6. Gocer

buraya kadar dediklerini Yapmış olsaydım haklıydın .
  7. Gocer

7 k ya 1050 sistem mı çıkarmış :) videoyu izlemediğin çok belli 2. para için sistem çıkarmıyor çıkan izloyde satışa çıkan sistemi para için inceliyor fps testi yapıyor ve yayınlarını izliyorsan izloy de bazı sistmlerde eski intel islemciler var almadan önce dikkat edin diye uyarıyor. Noldu...
  8. Gocer

Sen bi sistem topluyosan parcalar ne olursa olsun sifir fiyatlarini mi yazarsin 2. El fiyatlarinimi bence clikbait degil videodaki 1050 li sistemin aynisini toplamak istesen 7k yi bulur ayrıca Onceki yorumlarda da yazdım bi donanim arsivi kadar buyuk kitlesi olmadigi için çok ucuza sistem...
  9. Gocer

Hala anlamıyosunuz haqqusun gönder toplıyalım videosu yani son videosunda takipçilerinin sistemlerini topluyor çocuk ddr3 den ddr4 sisteme geçmiş yeni ilemci anakart kasa almış haqqus a toplaması ve video çekmesi için göndermiş haqqusta video çıkarmak amacıyla toplamış videoa kullanılan 1050 ti...
  10. Gocer

oyunda önündeki vuramayana ana avrat küfür edersiniz adamın dc sine gidip yaptığı video ile o sisteme o para verilir mi kazıkcıı terbiyesiz gibi kelimeler yazınca adamda küfür edince ooo bana küfür ediyo dersiniz.
  11. Gocer

Ben söyledim zaten babası yaşındaki çocukları olan adamla dalga geçer sinir ederse etmistir diye
  12. Gocer

Evet bende soylüyorum sponsorlardan ve youtubeden daha fazla kazanmak için iyi olmayan ürünleri tanıtıyor
  13. Gocer

Adam videosunda söyledi adı ustünde sistem onersi videosu degil gonder topliyalim videosu simdi bana videolari tekrar izledip kesip aldirtmakla ugrastirma
  14. Gocer

Izoly konusunda gorusumu belirttim sponsorlardan ve youtubeden daha fazla kazanmak icin kotu marka urunleri iyimis gibi tanitip video cekiyor . Dc mevzusunda arkadasın ne yazdiginin ss i yok dalga gectiyse veya sinir ettiyse kufur etmesi dogru degil fakat etmis olabilir ona bisey diyemem
  15. Gocer

Haqqusun son videosundaki icerik gönder toplıyalım iceriği takipçilerinden gelen parcları topluyor fps testi yapiyor parça konusunda yonlerdirme yapmadığini açikladı. Bir videosunda arkadan video acip test yaptigi belli oluyor neden yapildigi bilinmedigi icin yorum yapmiyorum fakat dogru degil...
  16. Gocer

son videosundaki parçaları kendi seçip aldırmıyo sadece takipçilerinin aldıklarını topluyo
  17. Gocer

DA5 TEKRAR STOKTA....!!!!

ÇÖK ÇÖK ÇÖK
  18. Gocer

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Sisteme diyebilecek bişey yok tek kelime ile mükemmel fakat sitenin çökmesi çok can sıkıcı bi olay bi çözüm gelirse süper olur
Top Bottom