Arama sonuçları: *

1. HamsiKraker

ARIZALI ÜRÜN TANITIMI

Toplama bilgisayar ile ilgili işlemler diğer ürünlere nazaran daha yavaş ilerliyor. Bi ürün alıyorsun mesela aynı gün kargolanıyor ama bilgisayar alıyorsun 1 hafta sonra anca kargolanıyor. Iade de aynı şekildedir muhtemelen. Cevap gelmemesi olumsuz olduğu anlamına gelmez. Sorun neydi ve iade...
  2. HamsiKraker

🚨 Modart PC Sistem 10999TL 🚨

Son çıkanlar hep pahalı geldi ya
  3. HamsiKraker

🚨 Modart PC Sistem 10999TL 🚨

artık o fiyatlar çok zor bence
  4. HamsiKraker

DONANIM ARŞİVİ MSI F/P SİSTEM! 🔥 (YAYINDA)

Anladım hocam teşekkür ederim
  5. HamsiKraker

Kupon kodu nedir? Videoda kod mu olacakmış?
  6. HamsiKraker

Vatandan mı gelecek acaba vatan full msi çıkartmayı seviyor
  7. HamsiKraker

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Valla işi gücü olmayan öğrenci ben bilgisayar alamıyordum. Şimdi işe girdim çalıştım biriktirdim şimdi alabiliyorum. Belki benim durumumda olup iyi bir bilgisayar hayali kuranlarda vardır. İşte çalışırkende maalesef sistemi alamam. Belirsiz saat olması çoğu kişinin işine gelmez. Abdullah abi...
  8. HamsiKraker

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Her sistem akşam 6da çıktığı halde dışarı çıkacam banyoya girecem ne zaman sistem çıkacak bilgisayar başından ayrılamıyoruz diyenler vardı. Saat belli olmasa daha çok kişinin foruma ve youtube'a kitleneceğini düşünüyorum. En azından akşam 6ya kadar işimle ilgilenip 6dan sonra videoya ve sisteme...
  9. HamsiKraker

İstemeden 2 sistem birden aldım.

Freyanın fiyatı kaçtı? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-freya-ryzen-5-5600-16gb-512gb-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35896 Bu mu?
  10. HamsiKraker

💥 Modart M9 12400f Sistem Geliyor 💥

bence de değil de 3070 altı olması yakışmaz vs diyenler var . 3070 olmaz anlamında demiştim bende 1674830127 üstten bir arkadaş 3070 veya ti altı olması yakışmaz vs dedi de ondan dedim. Bende 3070 olmaz diyorum zaten
  11. HamsiKraker

kasada 550w psu var diyorlardı. 3070 veya 3070ti için 550w az gelmez mi
  12. HamsiKraker

18.00 veya 19.00 tam bilmiyorum. Video yayınlanır yayınlanmaz link olmayacağı için vaktinde olur ya görürsün
  13. HamsiKraker

Akşam video saatinde. Videodan 1 saat sonra da link atılacak sanırım.
  14. HamsiKraker

Vatan Msı sistemi 12499 ho mu go mu

bidaha o kadar ucuz çıkartacağını sanmıyorum ya
  15. HamsiKraker

🔥 VOK Yeni Giriş Seviye Sistem Geliyor 🔥

3060 artık giriş seviye mi oldu
  16. HamsiKraker

🔥 VOK Yeni Giriş Seviye Sistem Geliyor 🔥

500'ün 300'ü internet 50'şer tane de mağazalarda olma ihtimalı var mı acaba
  17. HamsiKraker

@donanimarsivi Paylaşımlı GamePower 27'' Ekran Mağduriyeti

Bu mağduriyetin nasıl çözülmesini istiyorsun ben anlamadım şahsen. İade süreci başlamış ve şuan teknik servis incelemesini beklemek durumundasın. Abdullah abi indirim var alabilirsiniz demiş sen de almışsın. Satıcı ürünü göndermiş. Ürün senin dediğine göre fabrika çıkışı hatalı. Satıcıya...
  18. HamsiKraker

Lemur rtx3060 5600 sistem 14.999TL

YouTube toplama bilgisayar kısmına baktim göremeyince açtım hocam. Öyleyse kapanabilir
Top Bottom