Arama sonuçları: *

1. Hamster

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

eskiden çok kızardım bunlara ama gereksiz olduğunu fark ettim, en iyisini yapıyorlar.
  2. Hamster

Sizce Bu Bilgisayar Alınır mı?

Alınabilir güzel sistem, ekran kartının soğutması vs gerçekten güzel ama işlemciye güzel bir sıvı veya hava soğutucu almalısın, stok fan ile ısınır o.
  3. Hamster

Cumartesi günü Donanım arşivi F/p bilgisayar toplama

Asus ROG 650W 80+ Gold sertifikalı PSU varmış, öyle diyooorlar.
  4. Hamster

Donanım Arşivi yeni f/p sistemi sizce hangi sitede hangi fiyatlar arasında olur?

O fotoğrafı bende gördüm de Asus Rog 650W olduğunu nasıl anladınız şaşırdım valla.
  5. Hamster

Ana Konu Yeni Sistem Geliyooor - Eylül 2021

Yeni konu aç, burasi kirlenmesin.
  6. Hamster

Cumartesi günü Donanım arşivi F/p bilgisayar toplama

İki tane ayrı ayrı sistem çıkarırsa stokçuların işine gelir, al-sat yapanlardan bizlere kalmaz sistem. Hemde iki tane ayrı sistem çıkarmaktasa bir tane adam akıllı sistem çıkartmak daha F/P olur.
  7. Hamster

Donanım Arşivi yeni f/p sistemi sizce hangi sitede hangi fiyatlar arasında olur?

RX 6600XT yi tam performans kullanabilmek için B550 anakart kullanılması gerekli, Abdullah abi bunu göz önünde bulundurarak toplar zaten bilgisayarı.
  8. Hamster

Isınma sorunu modelden modele değişir, AMD 6000 serisi kartları ile bu sorunları aştı.
  9. Hamster

RTX 3060 ve RTX 3060Tİ arasında bir kart, AMD ye karşı olan önyargını da kaldırmanı öneririm, kendisini çok geliştirdi AMD.
  10. Hamster

Bence 6600XT li bir sistem gelicek, kartın videosunu çekti ama daha hiç o kartla sistem toplamadı.
  11. Hamster

6600XT li sistem sipariş etmeme rağmen düşünmeden alırım böyle bir sistemi.
  12. Hamster

Abdullah Abi Storysinde Yeni Stok Durumunu Anlatıyor

Abdullah abi genelde yıl sonuna doğru çıkartıyor MD sistemleri ve bu sefer çok iddialı geldi bana bilemiyorum.
Top Bottom