Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Ana Konu DA-FORUM Sistem Çıktı 🔥

hiçbir anlamı olmayacak kesin gold ve üstü için fln olur
  2. HasanBG

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

haklısınız hocam evet stok sıkıntısı olur ama banane diceksin ciddi anlamda diyorum keşke 2-3 ay önce al sat yapsaydım şuan istediğim sistemi kurardım istediğim çoğu şeyi alırdım ya da ülke gezebilirdim ama işte salaklığım tuttu sırf biri forum da bana tepki gösterdi diye bundan vazgeçtim
  3. HasanBG

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

aldıktan sonra daha pahalıya sattıysa hoş olmamış hocam hem abdullah abi de yaptıysa da doğru bir şey değil gibi ama isteyen istediğini yapsın bende pişman oldum ztn ***** gibi 2-3 ay önce ayıp diye yapmadım yapsaydım şuan en az 100 bin tl kazanmıştım kafamı ...
  4. HasanBG

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

hocam hani onlar alınca stoklar da azalıyor ya ondan dolayı gerçekten almak isteyenler de alamıyor
  5. HasanBG

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

bunun benzerini şakasına yazmıştım ve baya ağır bir tepki görmüştüm(o tepkiyi sen göstermedin forumdan başka biri) ama yine de öyle bir şey yapmak hoş değil hocam özellikle böyle sıkıntılı dönemler de ...
  6. HasanBG

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

neden hortlatırsın ki aga bende yeni cıktı sandım
  7. HasanBG

Yeni F/P Toplama Bilgisayar İçin İstekleriniz?

Rtxli bir sistem iyi olur artık gtxden sıkıldım
  8. HasanBG

5 Haziranda Olacak Sistemin Ne Olacağı Bellimi ?

Knk rtx 3060 lı sisteme şuan 11 bin fazlamı her şey üst seviye rgb fln 1622889210 Knk rtx 3060 lı sistemi maks 11 bine toplayacam diyorum anlamıyonuzmu :D şuan rtx 3060 tek başına 11 bin TL
  9. HasanBG

Hayır şimdilik mining bitene kadar gt1030 kullanıcam o zamana kadar 11 bin fln zaten ortalama diyorum daha ucuz normalde 1622833585 Knk ekran kartını şimdi almayacağım 1622833999 Knk ben hesapladım benim sistemin 10.400 tl ediyor rtx 3060 lı ve 5600x li şuan hazır 3060 lı sistemi 10.400e...
  10. HasanBG

Knk ben Anlamadım knk hazır sistemler daha pahalı olmuyormu zaten ben 1 aydır topluyorum knk birde ben bazı şeyleri daha güçlü alıyorum örneğin rami 3600 mhz ssd yi 2500-1800 fln alıyorum knk ve şuan benim aldığım sistem 16000 tl fln ama mining bitince daha ucuz oluyor galiba 1622800546 Sistem...
  11. HasanBG

Bro bende 3060 lı sistem topluyorum ryzen 5 5600x li ama biliyorsun şuan ekran kartı stokları nerdeyse yok o yüzden ben ekran kartı stokları düzelene kadar ekran kartı olarak gt1030 u kullanıcam ryzen 5 5600x li sisteme gt 1030 komik olcak ama neyse :D
Top Bottom