Arama sonuçları: *

1. ImToretto

17K bütçesi olan arkadaşlar için makul sistem.

Bende onu demiştim zaten hocam. Çoğu forumdaki insanlar "Aa bu adam 80+ Silver dediği doğrudur" mantığında onu bahsettim orada.
  2. ImToretto

tabii ki FSP'nin psu'su da kaliteli fakat Vento'nun hava sirkülasyonu İçindeki fan RPM'leri nasıl bilemiyorum ve ne kadar sağlıklı fanlara sahip. XPG'nin de psu'sunda sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ve hava sirkülasyonu Vento'ya göre daha başarılıdır. 1686506300 Çok fazla var sadece nvidia'da...
  3. ImToretto

Elini kolunu sallayan sıcak fırsatlara konu açabiliyor başta sorun bu zaten. o yüzden sırf konu açtığım zaman tek kişi cevap verdiyse daha fazla cevap bekliyorum veya sürekli sistem önerisi vs yapan kişilerin önerilerini dikkate alıyorum. Ağzı olan konuşur çünkü..
  4. ImToretto

Konu için teşekkürler. Çoğu Tavsiye isteyen arkadaşlara önerdiğim Sistemdir kendisi. r5 5600 ve rx6700xt olması gayet iyi. Vento kasayı da XPG ile değiştirirseniz tadından yenmez arkadaşın dediği gibi.
  5. ImToretto

GencerGaming Haqqus GEN5 Geldi.

Aşırı İndirimli Sistem değilse tükenmez fakat indirimliyse kurt gibi bekleyen üyeler var onlardan sana zaman kalır mı bilemem :D
  6. ImToretto

MESUTCEVIK MC-5 Alınır mı??

kasayı herkes alınabilecek bir kasa olarak öneriyordu diğer forumlarda vs. bence alınabilir.
  7. ImToretto

V5 Sistem Stokta Gözüküyor ve Sepete Ekledim

Hata Olabilir. Veyahut sen bile alamayabilirsin. Sepet'e ekleyince artık alabilirsin anlamına gelmiyordu sanırsam.
Top Bottom