Sisteme win 11 lisans ekleyip içinden geçmişler muhtemelen sadece lisansı 1500TL olarak eklemiştir itopya yani 11k çıkması gereken sistemi 13k çıkarmış helaaal satmıştır da itopya yani alacak illa insanlar BAITED
3060Ti ventus kullanıyorum yani sizin için ısı problemleri ne kadar problem bilmiyorum ama ac valhalla her şey en yüksekte 100fps limiti ile oynuyorum kaç fps aldığım bilmiyorum sanırım 84 ortalama ama 73 dereceyi geçmiyor genel olarak diğer şeylerde de 65 görüyor maks
Bu sisteme çok yakın bir sistemi ben tek başıma dizdim ekran kartsız 6300TL tuttu ekran kartını 7kdan hesapla 13300TL ve donanım arşivi bunu 10 bin TL'ye sunmuş ne diyeyim ki bu adam bu işte çok iyi :D
Acaba kaç mahalle yanımdasın veya aynı mahallede miyiz çok merak uyandırıcı şeyler bunlar olm allahın unuttuğu yerde forumda denk geliyoruz söylesene neredesin sanhgmjaskgkmas
Önyargı yok ya ama dediğim gibi bence aynı sistem olmayacak o yüzden farklı bir işlemci koydum 9kya 2060 5600x falan getirirse ne diyim helali hoş olsun