Arama sonuçları: *

1. Joysitik

DART 1 25 KOD Hakkında Sorum Var

Teşekkür ederim şimdi de kod geldi 12 marta kadar alabiliyormuşum sistemi, bu arada pazartesi günü saat 17.06 da mesaj atmıştım merak edenler için
  2. Joysitik

İsmim alındı kodu bekliyorum
  3. Joysitik

Hakaret etmedimki kimseye ayrıca nasip diye bir şey yok ben kazandım hakkım bu benim. ay sonu iş verenin maaşını vermezse nasip mi diyeceksin ?
  4. Joysitik

Öyle bi saçmalık olmaz ilk yazan dendi biz de ilk yazdık abdullah abinin öyle acemice bi iş yapacağını sanmam daha sonra tekrar mesaj atan elenir gibi bi kural konmadı sonuçta
  5. Joysitik

Özelden yazdım o ssteki insanlara ve isimlerinin alındığını söyledi kod da verilecekmiş yakında fakat benim ismim dahi alınmadı
  6. Joysitik

17.06 da mesaj atmıştım benle aynı anda yazan ve 2 altımda olana kod verilmiş bana hala verilmedi nickim joysitik
  7. Joysitik

DART1 25 Kişilik kampanya kodu bekleyen arkadaşların dikkatine.

Eğer ilk mesajınızda ilk 25 e girdiyseniz vermesi gerekiyor , çünkü ilk mesaj atan 25 kişiye dedi sonradan mesaj atmayın gibi bi kural konmadı .Ben de ilk 10 içerisindeyim storysinde ismim gözüküyordu sevinçten tekrar mesaj attım. ben kazandım büyük ihtimalle 8. Mesaj atan kişiyim umarım bi...
  8. Joysitik

Büyük ihtimalle vercek ilk yazan 25 kişi diyo biz de ilk yazan 25 in içindeyiz sonra ne yazdığımız önemli değil böyle bi kural yok çünkü
  9. Joysitik

Çözüldü✓ DART 1 için dağıtılacak kodlar hakkında sorularım

Ben ilk yazan 10 kişi arasındayım 4 dkda 10 kişi yazdı diye attığı storyde ismim gözüküyor. sonradan sevinçten tekrar mesaj atmıştım herhangi bi sıkıntı yaratır mı ? Sıralamamı geriye atar mı ?
  10. Joysitik

Yerimizin değiştiğini sanmam o an yazan ilk 25 in ismini almıştır zaten çoktan çünkü günde yüzlerce mesaj aldığı için geriye dönük mesajları listelemeyle uğraşmaz büyük ihtimalle , yani benim düşüncem bu 1614894710 Burda 4 dkda 10 kişi mesaj attı diyor ve ben bu listede yukardan 2. Sıradayım...
  11. Joysitik

Sanmıyorum sonuçta öyle bi kural konmadı ilk 25 e dendi ben de ilk 25 in içindeyim 4dkda 10 kişi yazdı diye attığı storyde ismim gözüküyo 8. Sıradayım
Top Bottom