Arama sonuçları: *

1. Kızagan

Pc Hocası gg6 almak yerine neden DA-M1 alınır?

Öncelikle her şeye yorum yaazmayıverin bence yanlış bir cümle. Saygı çerçevesinde bir konuyu tartışıyoruz forum bunlar için var. İkinci olarak evet bazı oyunlarda tabii ki 3-4 fps fark olur ancak sen RX 6600’ün RTX 2060’a attığı farkı göremeyecek kadar KÖR olduğumuzu söylediğin için ben de...
  2. Kızagan

Fark 15-20 değil deyip %12 diyorsun. Yani RTX 2060’ın 100 fps verdiği yerde RX 6600’ün 112 fps verdiğini, 2060’ın 200 fps verdiği noktada ise 6600’ün 224 fps verdiğini anlayabiliriz düz bir hesapla. Ha 300 fps aldığı noktada yok bana 300 yetmez ben 336 fps istiyorum diyen birisi varsa M1’i...
  3. Kızagan

Kendi bilgisayarımda Ryzen işlemci kullanıyorum fanboyluk değil yaptığımız. Ancak sen 1300₺ farkı 15-20 fps daha fazla almak için verir miydin? Merak ediyorum. Ayrıca bazı testlere göz gezdirdiğimde Rtx ayarında iken Dlss kalite ayarına alındığında bile Rx 6600 ü oyun performansında geçiyor RTX...
  4. Kızagan

Psu eleştirildi. Ancak şu an psuyu savunanların hepsine bak geçmişinde aynı psuya alınmaz/çöp yazan insanlar. Ancak biz kraldan çok kralcı olduğumuz için böyle oluyor normal. Ben tamamen şahsi fikrimi söylemek isterim ki, GG6 içerdiği işlemci ve RTX+Dlss teknolojili ekran kartı; buna ek olarak...
  5. Kızagan

Pc hocasi gg6 aldim iptal etmek istiyorum

Neler düşmüş hocam?
  6. Kızagan

donanım arşivi DA-M1 vs pc hocası PC HOCASI-GG6

:D rx 6600 mü? 1655375363 RX 6600 ezer geçer dediklerine bakma sana sonradan '' Neden RX 6600 almadım ya neden?! '' dedirtecek bir fark yok. Şahsi fikrimi sorarsan GG6.
  7. Kızagan

Aygıt yöneticisinden Bluetoothu sildim!!! YARDIM

Ah dostum, bağlantısı kesilmiş bir monitör sürücüsü olarak görüyor. Acer model bir monitör bağlamış olabilir misin öncesinde? :(
  8. Kızagan

Ben programı niye savunayım sponsorum değil kendi programım değil. Ben sadece herhangi bir sorun yaşamadığımı belirttim ve kullanım nedenimi söyledim. Ben kişisel deneyimlerimle bir öneride bulundum hepsi bu. 1655153612 Görüntüleri özelden atsana başıma daha önce gelmemişti 😮
  9. Kızagan

Eksik sürücü yüklerse görürüm demiş ya hani arkadaşım neyi tartışıyoruz ya 1655152701 Hahahahhaha
  10. Kızagan

Yanlış sürücüyü geçtim de eksik sürücü yüklemek ne oluyor? 😂 1655152509 Ben bu programı yüklü olmayan veya gözümden kaçan sürücüleri tespit etmekte kullanıyorum. Zaten genellikle son sürümleri olmuyor programda.
  11. Kızagan

Nasıl bir driver kurdu mesela? Hangi anlamda saçma bir driver kurdu?
  12. Kızagan

Ben eski bilgisayarımda hep kullanırdım. Yeni aldığım bilgisayarda da eksik sürücülerimi kontrol için kullandım. En az iki üç bilgisayarın sürücü sorunlarını bu programla çözdüm. Abdullah abi diyor diye kullanma diyorsun. Komik :)
  13. Kızagan

Driver booster gibi yardımcı bir program ile yükleyebilirsin.
Top Bottom