Arama sonuçları: *

1. K

DONANIM ARŞİVİNİN YENİ TOPLAYACAĞI KASA

1 seneye anca gelir gelirse :D
  2. K

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Tahminim sistem baya gelmez fp olmaz ekran karti fiyatları uçtu.
  3. K

DA4 SERVİS RAPORUNA RAĞMEN DEĞİŞİM/IADE KABUL EDILMEDI

280 lira için kendilerini rezil ediyorlar ne diyim.
  4. K

Forumda olan kardeşlerimizin sisteme ulaşamamasi.

Hocam benim ihtiyacım yok şükür forumda baya kardeşimiz alamadı ondan dedim kötü bir şey de demedim 🙂🙂
  5. K

DA-MD 2 Sistem Fırsatçılığı

6.8 ediyor 7 k diyor ya 😅
  6. K

Ben de öyle düşündüm hocam sistem için üye olanlardan ziyade zaten tüm stok olsun demiyorum bir kısmı için. 1609249002 Forumda ulaşamayan çok kardeşimiz oldu parası kesilen onlar için dedim 🙂
  7. K

Zaten sıfır fiyatlar daha ucuz ya bakıyorum da 😅
  8. K

Tabi ki siz de haklısınız benimkisi öneri forumda ulaşamayan çok kişi var. Küfür edenler yaşı veya beyin yaşı ufak insanlar kaale almaya değmez. Gerçek güzel insanlari kastettim ki bence seveniniz kat ve kat fazla 🙂
  9. K

@Abdullah Hacıgül hocam işinizi iyi yapan insanlardan birisiniz gerçekten bütçe dostu sistemler çıkarıyorsunuz. Özelikle Md 2 de yaşanan bir konudan bahsetmek isterim. Serbest piyasa ticaret deniliyor da 4.9 k ya alınan bir sistem 1 saat içinde 7 7.5 k ya sahibinden letgo gibi sitelere...
  10. K

donanım arşivinin yeni sistemi ne zaman çıkar?

Bence 1 haftada 50k kime gelirse çalışmalara başlayacağını söyledi iyi hatırlıyorum 🙂 1609244789 Pardon hikayesini görmedim videoyu kastettim gerçekten 1 haftada çıkacak mı dedi ya maşallah.
  11. K

1 hafta zor hocam tabi markalar hazır ise çıkabilir kuşku yok.
  12. K

3 hafta içinde diye tahmin ediyorum
  13. K

Donanım arşivi yeni sistem instagram hikayesi hakkında

Güzel olurdu hocam ya baya şikayet varken bir de 1606919122 İnce hesapta hızlı diyorlar en azından denenmeli gene :)
  14. K

tabii ki ürünü eline zamanında geçenler var ama hocam şikayet eden çok insan var en azından kendilerine çeki düzen verene kadar. 1606917801 Game garaj haftasonu da güzel indirimler yapıyor baya indirim olacağını düşünüyorum en azından bir şans verilebilir fikrimi belirttim :)
  15. K

@Abdullah Hacıgül Hocam itopya ile anlaşmalı sistem çıkarıyorsunuz , fiyatları gayet makul fakat durum malum yeni şube açıldı taşınma derken müşteri hizmetleri ve kargo bakımından dert çeken baya arkadaşımız var. Yeni çıkaracağınız sistemin başka firma üzerinden gelmesi mümkün müdür ? Çünkü gene...
  16. K

Da4 Çıktı geçen hafta ama yeni sistem yapılcak diyolar?

İnstagram hikayesinde paylaşmış stok yetmediği için yeni sistem üzerine firmalarla iletişim halinde imiş
  17. K

Donanım Arşivi Yeni Toplama Sistem Tavsiyesi!

Teknoloji atışması bitmez hocam şans işidir az çok burada herkesin bilgisi var istişare edelim kalp kırmayalım ona göre iyidir sana göre kötüdür bu tartışma bitmez :)
  18. K

Donanım Arşivi Yeni Toplama Sistem Tavsiyesi!

Çerez almaya gitsem mi ? Bu konu +500 cevap olur sanırım :)
  19. K

Şu an Fiyat Performans Sistemlerin Fiyat Performans Olmaması

Gaming gen game garaj sinerji gibi gruplar ile sistem gelebilir mi ilgili oldukları söyleniyor. @Abdullah Hacıgül
Top Bottom