Arama sonuçları: *

1. Lunchx

Babam donanım arşivine ve bunun gibi indirim yapan sitelere fake diyor

Hocam ayni sorunu bende yasadim ilk basta toplama bilgisayar almama cok karsiydi daha kaliteli parcalar kullanacagimi ve bir cok sey anlattim sonradan amazondan alma diyordu en ucuz yer orasi vesaire o konulara girmistim sonradan oldu, hocam sitelerdeki bir cok yorumu vesaire gösterin ve bir cok...
  2. Lunchx

Bu Sistemem Ryzen 5 5600 Takmaya Gerek Varmı Yeterlimidir

Gayet yeterli ama daha cok performans istiyor iseniz takin.
  3. Lunchx

3060 ti ekran karti oyunlardaki performans

Bence fps i cok normal 4k da 65 fps ve uzeri almaniz cok zor hocam 3060 ekran karti ile.
  4. Lunchx

COD warzone FPS normalmi?

Hocam haliyle 6700xt 3060 ti dan guclu bence arkadasin fps leri normal gibi.
  5. Lunchx

pc mi satıp daha iyisini alabilir miyim?

Bence isini garantiye al riske atma satip baska bir sey almayi dusunmeyi, ve Youtuberlar sistem cikarmadan bir sistemi satip daha iyisini almak imkansiz gibi Turkiyede.
  6. Lunchx

PC Hocası RTX 3080 Sistem Alınır mı

Tum stok lar vesaire bitti, anca bu modelin ikinci eli oda 20k yukarisi.
  7. Lunchx

Çözüldü✓ I9 12900f RTX 3070 Tİ beraber 750 W ye yeter mi?

Yetmeye bilir islemci cok guc tuketiyor direkt 850w alin gecin derim hem ilerideki yukseltmelerinizde sorun yasamazsiniz hem de sisteminiz rahat calisir.
  8. Lunchx

Vatan pc sistem almak isteyen varmı (i5 versiyon)

Tasimaniza gerek yok cözuldu diyin konu ve yeni konu acin.
  9. Lunchx

Vatan pc sistem almak isteyen varmı (i5 versiyon)

Hocam konu yanlis katagoride ikinci el katagorisinde acmaniz gerek, yoksa uyari yersiniz,
  10. Lunchx

Beyler bu sistem alınır mı? bu fiyata

Hocam işlemciyi Ryzen 5 5500 ile değiştiririn çok daha güzel olacaktır Ryzen 5 5500 den yüksek bir işlemcş seçerseniz darboğaz yapacaktır, ayrıca şuan bu fiyat a daha iyisi yok denilebilir.
Geri