Arama sonuçları: *

1. M

Vok Troopper V1 27.499₺

Bu adama Facebook grubundaki davranışlarından ötürü gram destek vermiyorum. Dıştan güzel ama içten tam bir muamma.
  2. M

Sonunda geldi bee hasret sona erdi

Hayırlı olsun kardeşim, sevindiğini burdam hissettim :)
  3. M

(ANKETLİ) !!! ABDULLAH ÜST DÜZEYE YAKIN HARİKA BİR F/P SİSTEM Gelir mi?

7800x3d li sistem arayacağınıza kendiniz toplayın daha iyi. Üst seviye sistemde kaliteden kısmak pişmanlıktır. Adamlar F P olarak 50 tane sistem yaptı, aradığınız şey kaliteyse onu kendiniz yapacaksınız. Gskill Trident Z5 veya Kingston Fury Renegade RAM li, Asus Rog veya MSI Carbon, Tomahawk...
  4. M

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

FİYAT: 12.499 TL ÖZELLİKLER: Ryzen 5 5500 Asus Prime B450M-K II 2x8 GB 3200MHz RAM MSI Ventus 2x RTX3060 Kioxia 500gb M.2 Rampage (Mesh) Kasa + PSU
  5. M

VOK YENİ SİSTEM GELİYOR 🔥🔥

Bu adam desteği haketmiyor.
  6. M

İTOPYA ACIBADEMDE OLANLAR

Al buyur 😂
  7. M

Hocam önceki geceden bekleyenler var. Gece nöbeti tutuyor insanlar. Yani bu doğru olamaz!!
  8. M

Abdullah Hacıgül kusura bakmayın dedi ama hocam işte yine olmuyor. Adam aynı şehirde yaşıyor yine alamıyor. Yani bence internet stokları mutlaka olmalı. Şehir dışında yaşayan sayısı çok fazla. Ülkenin %30 u oralarda yaşıyor ama geri kalan %70 e yazık yani.
  9. M

VOK SİSTEM GELİYOR! (ORTA SEGMENT)

Bu kişinin yaptıklarına destek vermiyorum. Kendisi eleştiriye kapalı birisi. Eleştiriye kapalı kişilerin bu sektörlerde olmaması gerek.
  10. M

8000 - 8999 fiyata donanım arşivi sistem alınır mı? (6 kasım)

Bugün RX580 8GB çoğu oyunda halen yeterli. Bu kart ve üzerindeki tüm kartlar bence alınabilir. 3060 ın alt segment olması için RTX5000 serisinin gelmesi gerek diye düşünüyorum.
  11. M

V.O.K Yeni Sistem Bilgilendirme

İncelemeleri iyi ama eleştiriyi görünce banlayan birisi. O yüzden ben beğenmiyorum.
  12. M

Vok Sistem Yayinda

VOK doğru konuşanları yasakladığı için (evet gerçekten yasaklıyor) tavsiye ettiğim bir kanal değil.
Top Bottom