Arama sonuçları: *

1. MR EE

8000 - 8999 fiyata donanım arşivi sistem alınır mı? (6 kasım)

Adam sisteme V harfi koymuş. V harfi koyduysa her türlü alınır demektir. Kötü V sistem görmedim ben.
  2. MR EE

Yeni Sistemde Açık Kutuyla Gonderilen Ekran Kartı

Herkes sistemi göndermeden önce kurup açılıp açılmadığına bakıyor. Sorun yok devam.
  3. MR EE

PC Hocası INTEL SİSTEM Mİ yoksa kendi topluycağım sistem mi ? içeri

İkinci el macerasına gerek yok. Fiyat avantajın yok ki. 11.000 bütçeye çıktıktan sonra DA-M1 sistem var zaten. İşlemcisi daha düşük olsa da sıfır sistem. https://moleculepc.com/urun/da-m1/
  4. MR EE

PC Hocası INTEL SİSTEM Mİ yoksa kendi topluycağım sistem mi ? içeri

Abi 3 kere okudum hiçbir şey anlamadım. Allah aşkına az okunaklı yaz. Türkçeyi sonradan öğrenen yabancılar bundan düzgün yazıyor.
  5. MR EE

"Abdullah foruma özel 4999TL'ye GTX 1650 sistem ayarla"

Apdullah api ben de 4000 liraya GTX 1660 sistem istiom yab nolur ROG fln olsun pubg 400 fps versin tşk
  6. MR EE

Aygıt yöneticisinden Bluetoothu sildim!!! YARDIM

Bunu yapma. Bluetooth cihazını tak çıkar yap zaten gözükür. Olmadı Windows Uptade bölümünden isteğe bağlı güncelleştirmeleri yap.
  7. MR EE

Çözüldü✓ PCH Penumbra 6750xt ile alınır mı

“Upgrade seçeneği açık” cümlesi de çoğu zaman pratikte imkansız. Upgrade etmek istediğinde mantıksız ek fiyatlar çıkarıyor.
  8. MR EE

Çözüldü✓ PCH Penumbra 6750xt ile alınır mı

O ne abi öyle. F/P yapacağız diye “nefes alsın yeter” sistem olmuş.
  9. MR EE

Çözüldü✓ Dün ki sistem sarı sitede ilanda

Kar elde ettiğin işten vergi vermemek dinen uygun değildir. Bunu bilmek için fazla engin dini bilgiye gerek yok kardeşim. Arada bi cuma namazına git yeter. https://dergi.diyanet.gov.tr/makaledetay.php?ID=21200
  10. MR EE

Allah herkese hidayet versin.
  11. MR EE

Kim ne alıp satıyorsa satsın zerre umrumda değil. Fakat haram olan şeye “dinen uygun” denmesi canımı sıkıyor.
  12. MR EE

Dandik itopya sistemine ihtiyacım yok kardeşim. Şükür evimde iş yerimde o sistemin daha iyisi var. Ben al-satçılar yüzünden alamayan çoluk çocuğa üzülüyorum.
  13. MR EE

Bi muhasebe okumuş insan açıklasın sana durumu. Vaktim yok.
  14. MR EE

Yapmasın zaten. Devlet yıl içerisinde belli bir sayıyı geçen araba satışından sonra “hani senin vergi levhan kardeşim” diyor.
  15. MR EE

Bir şey haramsa haramdır lamı cimi yok. Yapan yapar bir şey demiyorum. “Dinimizde de var ticaret” diyerek bunu sempatik göstermek doğru değil.
  16. MR EE

O vergiyi zaten satarken geri alıyorsun canım.
  17. MR EE

Alaka tabi. Ben serbest mimarlık hizmetleri sunan şirket sahibiyim. O ay tek kuruş para kazanmamış olsam bile ay sonu açıyorum interaktif vergi dairesini, cayır cayır vergimi ödüyorum. O ödediğim vergiyle de devlet sosyal hizmetlerini karşılıyor. Al sat yapan adamın benden aşağı kalır yanı ne?
  18. MR EE

Karaborsa ve vergisiz ticaret helal değildir.
  19. MR EE

4000tl apu sistem vorispie kanalı

Fiyat iyi. Bu fiyata 3000G sistem satıyorlar. Acil RAM takviyesi gerekiyor.
  20. MR EE

DA'nın Çıkarttığı Sistemlerdeki Oyun Testleri Hakkındaki Önerim ...

Elden Ring koymanın bir manası yok. Oyun çok güzel olsa da optimizasyon olarak bozuk. Bir kıstas değil. Ayrıca 3090 da taksam 60 FPS kilidi yüzünden performans açısından bir fark olmuyor.
Top Bottom