Arama sonuçları: *

1. MacWix

🟠 DONANIM ARŞİVİ: "BİLGİSAYAR FİYATLARI ACAYİP DEĞİŞECEK!"

Piyasa 2 yıldır seçim meçim diye kur uçacak kaçacak, kurlar 50-60 görecek diye diye insanları şişirilmiş fiyatlara alıştırdılar. Zaten şu an piyasada abartısız her söktörde en az %30 bir köpük fiyat olduğunu düşünüyorum. Seçim bitti kur yine uçup kaçmadı ama ürünlerini satıcılar en az dolar kuru...
  2. MacWix

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

akşam mı gelecek var mı bir gelişme
  3. MacWix

30K yaklaşır fiyat o zaman. Ben 26K olacak bir sistem bekliyorum en fazla.
  4. MacWix

İ5 13400F and 4060 ti gelecek gibi
  5. MacWix

🔥 PC Hocası - Sistem Savaşları #17 Yayında!

Güzel bi seri takip ediyorum. Bizde durumlar ortada. Yabancı yayıncılarınkinde ne odalar var aga be.
  6. MacWix

🔥DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM YAYINLANDI🔥

10-12 TL lik sistemleri unutun artık,
  7. MacWix

Pckolik artemis mi gaming gen MesutCevik -MC5 mi?

3070tı sistemin anakart özelliştirmi olsa iyiymiş, en az 550 bi anakart ister o sistem. 1671430240 Detaylı bakınca intel sistem daha iyi bileşenler olarak. Benim tercihim intel olurdu ikisi arasında seçeceksem illa.
  8. MacWix

Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

Tiyo var mı reis, nedir sistemin durumu ekipman filan olur mu?
  9. MacWix

Mert Bayantemur'un yeni sistemi Sinerji HE-7

nasıl bir f/p oluyor 15k olsa belki
  10. MacWix

MD EFSANESİ DEVAM EDECEK Mİ? 2022

Evet geliyor arkadaşlar ilk sinyal geldi
  11. MacWix

İtopya Si̇stemi̇mi̇ Ödeme Yapmama Rağmen İptal Etti̇

iptal talebi onaylandı diyor. siz iptal etmiş olabilirsiniz. yanlışlık ile. yoksa sanmam ödemesi yapılan ürünü iptale atsınlar.
  12. MacWix

Fiyat ve bileşen olarak hep en iyisi olmuştur yine öyle olacaktır. Hatta bu sefer stok olarak da daha çok olacağını düşünüyorum.
  13. MacWix

Katılıyorum sana ve 10k sınırını bile geçeceğini sanmıyorum. Yapar kral.
  14. MacWix

10K Bandında monitör dahil bir sistem ortalığı 🔥🔥🔥 hele ki rtx olarak gelirse.
  15. MacWix

Donanım arşivi efsanesi haline gelen yıl sonu MD sistem, monitör dahil MD1, MD2 ve MD3 den sonra bu yıl sonu yaklaştı sizce MD4 nasıl olacaktır. Beklentileriniz nelerdir arkadaşlar. @Abdullah Hacıgül yeni efsane için şimdiden beklemedeyiz. MD1 MD2 MD3
  16. MacWix

Pc hocası gg6 sistemini kaça satabilirim?

Acele ise 11-12bin gibi hemen satar, acele yok derseniz 13500 yazılabilir, hatta 14000 1665736685 Pahalanmaz yeni seri işlemci ve kartlar geldi. En fazla fiyatı düşmez bence ki düşecek de.
Top Bottom