Arama sonuçları: *

1. MagicPump

GencerGaming DA-C2 oyunlarda çökme problemi

3533 te kullanmaya devam ediyorum sebebi ne bilmiyorum hala 3600te çökmesinin
  2. MagicPump

biosla alakası yok güncelledim yine 3600de çöküyor frekankansı 3533e düşürmen gerek
  3. MagicPump

GencerGaming (DA-C2) BIOS Ayarları / Önerileri

benim ki çalışıyor anakartta 3.0 girişini kontrol et gevşek kalmış olabilir
  4. MagicPump

memtest86 da 3 saatlik test sonucunda bir problem cikmadi ramlerde 3533 de sorunsuz fakat sistemi alan bazi kisiler 3600de sorunsuz kullaniyor piyango hesabi oldu bu biraz bazılarımıza 3600de çöken ramler denk geldi 1681440070 Gönderdiğiniz bazı ramler 3600mhz de calismiyor forumda birçok...
  5. MagicPump

GencerGaming (DA-C2) BIOS Ayarları / Önerileri

1- Evet. 2- Soğutucu alana kadar cbp kapatabilirsin sıcaklık ciddi seviyede düşüyor fakat belirli seviyede performans kaybı yaşarsın. 3-3600 dene ilk önce kimilerinde sorun çıkmadı sorun çıkarsa 3533e düşür hemen altında ki FCLK yi 1767Mhz ye düşür. 4-docp xmp karşılığı diye biliyorum farklı...
  6. MagicPump

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

3533te hata vermedi bende fakat buradaki asıl problem bazı kişiler 3600mhz de sorunsuz kullanıyorda bazı kişilerin sistemlerinde neden 3600de çökmeler oluyor
  7. MagicPump

Sürücü çöktü hatası veriyor valoda 3600mhz de hemen vermeyebilir ama çöküyor bir süre sonra
  8. MagicPump

üstteki voltaj ayarlarını 3600 de mi deneyeyim ?
  9. MagicPump

internetten aldım ilk stokta, b450 anakart yükseltmesi yapan bir arkadaş 3600mhz de sorunsuz kullandığını söylemişti 1681076535 3600mü yoksa 3533 mü
  10. MagicPump

1681075145 sorun hala devam etmekte 1681075462 bios güncelledim lisanslı windows kurdum fakat sorun devam ediyor
  11. MagicPump

bios güncelledim zaten 2 bios var sitede biri gelen bios diğeri beta sürüm windowsuda yeniden kurdum 3600de çöküyor
  12. MagicPump

2133mhz de de çökme yaşadın sen değil mi kardeşim öyle bir mesajın vardı ?
  13. MagicPump

Arkadaşlar öncelikle merhaba da-c2 sistemi alabilen şanslı kişilerdenim ancak sistem oyunlarda belirli bir süre sonra çöküyor ilk başlarda ekran kartı sürücü ile alakalı sanıp ddu ile kaldırıp farklı sürümleri denedim fakat sonuç aynı ve bu konu ile ilgili sorun yaşayan forumda farklı...
  14. MagicPump

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2 Sistem Hatalı ve Eksik Gönderim

dostum sorun yasadin mi oyunlarda sürücü cokmesi mavi ekran vb?
  15. MagicPump

boştayken yüksek devirde çalışma problemi var kartta son attığım mesajlara bakarsan görebilirsin
  16. MagicPump

dostum ekran kartının fanının çalışma hızı ne durumda bakar mısın bi
  17. MagicPump

Gençer Gaming ürün garantileri distribütör firma

40 altında bırakıyor çalışmayı ama 80le 40 altına kadar çalışıyor. %80le çalışsada duyulmuyor sessiz fanları , default ayarları böyle tuhaf geldi bana 1680909572 https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayar-bostayken-ekran-karti-40-derecede-fan-calisiyor-fandan-ses-geliyor.619824/ aynı...
  18. MagicPump

müşteri temsilcisine yazdım tray işlemcilerde kutu yok dedi sanırım tray işlemcileri kullandılar sistemlerde , şimdilik idare ediyor beni cpb kapatmak kapak açınca çok çabuk tozlanıyor kasanın içi 1680907719 arkadaşına sorar mısın ekran kartı fanı yüzde kaçta çalışıyor hangi sıcaklıklarda veya...
  19. MagicPump

fps oyunlarında biraz farkediyor ama 144 hz kullandığım için sıkıntı yok hikayeli oyunlarda vs fazla farketmez
Top Bottom