Arama sonuçları: *

1. Mehmet

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat: 10299TL İ3 12100F GIGABYTE H610M-H GOODRAM 8X2 GB 3000mhz cl16 GOODRAM PX500 5120GB M.2 SSD GIGABYTE RTX 3050 EAGLE Gamebooster GB-G2057B MESH KASA NZXT C550 PSU
  2. Mehmet

Çözüldü✓ Gençer Gaming rezilliği mert bayantemur

Vidaları takmadan göndermişler herhalde. Böyle bir montaj yok. Geçmiş olsun.
  3. Mehmet

Abdullah abi bunu neden yapıyorsun?

Belki o bile son ana kadar parçaları değişip değişmeyeceğini yada fiyatın durumunu bilmiyor olabilir. Şimdi parçaları yada fiyatı söylese, ülkemizde kur hareketli olduğu için hiç bir şey yerinde durmuyor. İş birliği yaptığı sitelerde sonuçta para kazanmak zorunda. En azından benim düşüncem bu...
  4. Mehmet

Abdullah abinin çıkardığı sistemleri alanlar bakabilir mi ?

Daha önce almadım ama Youtube bildirimlerini ve İnstagram üzerinden takip et. Bazen verebiliyor ipucular İnstagram üzerinden. Youtube'dan bildirim geldiği gibi gir ilk 2dk siteye bir şey olmuyor benim bildiğim.
  5. Mehmet

Engin abi fanı 1080 ti'a dönüştürüyor 😳

O sisteme 400w değil bunu koysan yine beslemez https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/powersupply-800w-hadron-hd416_pdp_657222932
  6. Mehmet

DA Yeni Sistem "Gerçek" Üyeler Hakkında

Tahminimce Gerçek Üyeler derken forumda insanlara yardımı dokunmuş kişileri kastetti. Tahminimce 100 - 200 mesaj yazıp sadece sistem için gelenleri kastetmemiştir.
  7. Mehmet

Sizce bu vatan sistem nasıl?

Hocam Vatan bilgisayardan biraz zor. Çünkü ekran kartı stoğu hiç bir yerde yok. Günümüzde 1050ti 1080p için bile tam olarak yeterli değil. Bende ekran kartı alacağım mecbur bekliyorum. Yani biz ne kadar kısarsak kısalım yine istediğimiz gibi olamayacak sistem.
  8. Mehmet

Sizce bu vatan sistem nasıl?

Çok pahalı olmuş. Üstelik 1050ti hiç yakışmamış. :(
  9. Mehmet

Evet bir HaQQuS klasiği.

Sistemde düzgün parça göremedim.
  10. Mehmet

Yeni F/P sistem geldi!

Bu stoklar ile süper
  11. Mehmet

1 milyon aboneye ozel pc

Sistem toplama işini belli bir süre unutmamız lazım. GPU stokları yok. 1660 süper tek başına 5k olmuş.
  12. Mehmet

Kasamın önündeki 3 Fan Çalışmıyor.

Dediğim gibi soketlerde temassızlık olabilir. Işıkları damı yanmıyor. Çünkü bazı fanlar kendini sıcaklığa göre ayarlıyor.
  13. Mehmet

Soketlerde temassızlık olabilir. Onun dışında PSU ve sistem nedir?
  14. Mehmet

Soket girişlerini kontrol ettiniz mi?
  15. Mehmet

Önceden çalışan fan şimdi çoklayıcı mi istiyor 😂😂🤦
  16. Mehmet

Haqqus un incelediği izoly nasıldır ?

Yani izoly monitör ve ekipman olduğunu varsayarsak ehh işte.
  17. Mehmet

2500tl ye yayıncı bilgisayarı

O paraya APU zor toplanır. :(
  18. Mehmet

Haqquş kardeşine 2. el pc diziyor.

Sıfırdan pahalı ikinci el. 😂😂😂
Geri