Arama sonuçları: *

1. Mert Özkaya

@donanimarsivi Paylaşımlı GamePower 27'' Ekran Mağduriyeti

Dostum sadece sen ürün iade etmiyorsun, bu bir marka, günde belki de yüzlerce iade-değişim ürünü geliyordur. Adamlar bütün işini gücünü bıraksın seninle mi ilgilensin yani? İlk defa bir ürün iade ediyorsun sanırım, gönderdiğinden 2 gün sonra iade olmasını bekleyemezsin.
  2. Mert Özkaya

Ana Konu Donanım Arşivi F/P RTX 3060 Sistem İncelemesi!

Millet indirim beğenmez olmuş. 1.500 lira küçük bir para mı dostum? 2 gün önceki asgari ücrete göre 10-11 günlük emek demek.
  3. Mert Özkaya

donanım arşivi DA-M1 vs pc hocası PC HOCASI-GG6

Keşke PSU içerisindeki korumalara da değinseydin. Her PSU koruması bir olmuyor.
  4. Mert Özkaya

HAZIR SİSTEMLER HAKKINDA ÖNEMLİ GELİŞME!

Gerçekten her sistem çıktığında bi kaos çıkıyor. Stok bitiyor, anında kaos. Söylediği kadar stok yok 10 20 tane sunuyor, bizi kandırıyor diyenler mi dersin, sövenler mi dersin...
  5. Mert Özkaya

Donanım arşivi sistem geliyor?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/donanim-arsivi-yeni-sistem.546551/
  6. Mert Özkaya

Dünkü Sistem Hakkında Forumda yeniyim böyle birşeyi ilk kez görüyorum

Savunma değil, her sistem çıktığında alamayanlar bu şekilde saçma sapan eleştiride bulunuyorlar. Bu tiplere açıklama yapmaz alttan alırsak daha beter olurlar.
  7. Mert Özkaya

Her sistemi alanın instagrama mesaj atmasını beklemiyorsun herhalde, forumda diyorsun forumdaaktif 500 üye var, sistem zamanında hadi atıyorum 3-4k aktif üye olsa bile videoyu izleyen sayısına baksan bile kaç katı sen hesapla. Saçma sapan düşüncelerinizi kendinize saklayın, inanmıyorsanız da...
  8. Mert Özkaya

Her sistem çıktığında aynı mevzu. D.A 500 kişilik bir kitleye hitap etmiyor dostum. Senin gibi almaya çalışan on binlerce insan var.
  9. Mert Özkaya

Bugün açılan f/p kasa

İptal olduğunda stok gelebilir ama sanmıyorum.
  10. Mert Özkaya

İtopya hakkında açılan konular kilitlensin :D

TR'de o kadar yoğunluğu kaldırabilecek bir e-ticaret sitesi yok.
  11. Mert Özkaya

İtopya hakkında açılan konular kilitlensin :D

Donanım arşivinin kitlesini küçümsüyorsun, kaç bin tane insan sırada sistemi almak için bekliyor. Tabi ki anında bitecek. Tek tek bütün alanları instagram da mı paylaşsın? Saçma sapan eleştirilerde bulunmayın.
  12. Mert Özkaya

Donanım Arşivi G6 Anında Kaar Et ?

Bu tarz ilanları ikinci el kategorisinde verebilirsiniz.
  13. Mert Özkaya

Sizce g5? mi leş5? mi

Sana kötü geliyorsa almazsın. Bunun için ekstra konu açman ve leş gibi ifadeler kullanman nedir? Ayrıca ana konu var, düşünceni düzgün bir üslup ile oraya yazabilirsin.
  14. Mert Özkaya

Donanım Arşivi G5 Sistem Çıktı

https://forum.donanimarsivi.com/konu/donanim-arsivi-yeni-sistem.517609/ Ana konudan devam edebilirsiniz.
  15. Mert Özkaya

Donanim Arsivi G5 Si̇stem Geli̇yor!

https://forum.donanimarsivi.com/konu/donanim-arsivi-yeni-sistem.517609/
  16. Mert Özkaya

Modart PC 50 stok tekrar açıyor.

Stok 3 gün önce gelmiş ve bitmiş.
  17. Mert Özkaya

10K hazır sistem önerisi?

10K'ya oldukça uygun bir fiyatı var sistemin. Kim diyor değmez diye?
  18. Mert Özkaya

Donanım Arşivi G4 Sistemi İşte Böyle Fırsatçılar Satın Alıyor!

Serbest piyasa hiç bir söz söyleyemeyiz. O adam da ekmeğinin peşinde. Belki de almak için ne zorluklar çekti.
Top Bottom