Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

PCH Hero Sistem Kötü Mü ?

Bu işten anlayanlar, güven veren kişiler haricinde herkesin sözüne takmamak lazım. Biri var sırf kendi sahip olamadığı için kötülüyor, biri var sırf sadece ona sahip olduğu için arşa çıkarıyor. En net cevabı, bilen ve güvenilir kişilerden alırsınız.
  2. MeynnZenith

Çözüldü✓ Yardim edin ekran kartini takamiyorum

Tam olarak ne oldu? Resim atmak için telefondan foruma girip konuyu düzenleyerek resim ekleyebilirsiniz, eğer bilgisayardan atamıyorsanız.
  3. MeynnZenith

KİNG-X ÇIKTI !!! İTOPYA

Tek tek yapınca fiyatlar şu şekilde oluyor: Toplam nereden baksanız 20K ediyor. Benim mi bir yanlışım var?
  4. MeynnZenith

Çözüldü✓ DA G5 Aldım, Ekran Kartı Fiyatları İnmeye devam ediyor, Ne yapmalıyım?

Gayet iyi bir sisteminiz var. İlle daha ucuz olacak mantığına girip de kafanızı boş yere bulandırmanıza gerek yok. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  5. MeynnZenith

İtopya'nın rezilliği

Senin adına üzüldüm dostum. Umarım çok daha iyi bir sisteme sahip olursun yakın zamanda.
  6. MeynnZenith

Abdullah Abi̇den Duyuru

Çok yerinde ve mantıklı bir karar. İnsanlar çıkacak ürünü bilmeden hemen almaya çalışıyordu, hiç araştırmadan. Artık hem sistemi/ürünü bilerek hem de ona göre hazırlığımızı yaparak, kararımızı vererek hareket edebiliriz.
  7. MeynnZenith

Bilgisayarım çok sesli çalışıyor ne yapabilirim?

Öncelikle kasanın içini güzel ve dikkatli bir şekilde temizleyin, fazla toz çok ses çıkartır. Kasayı koyduğunuz yerin kapalı bir alan olmadığına, açıkta ve hava alabileceği bir yerde olduğuna emin olun. BIOS üzerinde fanları otomatik ayarlayan bir ayar olacak (işin bu kısmında pek bilgim yok...
  8. MeynnZenith

Donanım arşivi yeni sistem mi geliyo

Bence Abdullah abi V for Vandetta izleyip etkisinde kalmış. :D
  9. MeynnZenith

PC Hocası gg4 alınır mı?

Bu fiyata çok iyi sistem. İşlemci konusunda da eğer isterseniz sonrasında yükseltirsiniz. Ancak bu işlemci bile götürür sizi.
  10. MeynnZenith

İtopya yeni sistem !

Güzel fiyat. Şu zamanda alınabilir.
Top Bottom