Arama sonuçları: *

1. Monaarch

modart arc 2 sistem alınır mı

Aynı sistemi vatan zamanında çıkarmıştı 9500 e filan almıştım aylar oldu hala kullanıyorum pro bi oyuncu değilim çeşitli değişik oyunlara bakıyorum oynarken fps kaç olmuş kaça düşmüş ilgilenmiyorum yüksek ayarlarda 1080p devam ediyorum hiçbir oyunda kasma donma takılma reset siyah ekran filan...
  2. Monaarch

DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM

Alamayan yine alamıyor zaten hocam hangi sistem de sitelerde rahatça alışveriş yapılabildiki illaki bi aksilik olr normaldir. Akşama kdr bekleyip alamamak dha kötü hiç olmazsa tam saatinde girer öyle alamayiz oda bsydir 🙂
  3. Monaarch

Hocam sistem çıkacağı zaman gününü saati vede siteyi lütfen belirtin hiç olmazsa 6 ile 8 arasında çıkacak deyin. İnsanlar akşama kdr bekliyor kafası orda kalıyor. Belirtmemenin sizin açınızdan haklı bi sebebi vardır illaki ama bizi düşünüp bu haklı sebebinizden taviz verirseniz memnun oluruz
  4. Monaarch

Hangi site belli mi
  5. Monaarch

Toros fiyatına pc dizmek

Kardeşim hiç piyasaya bakmıyon herlde 🙂
  6. Monaarch

🔥 ModArt Pc 10.999TL 500 STOK ARC750 sistem

Bu ekran kartını kullanıyorum. Kullanacaklar için bu piyasada alınabilir al sata gitmez ama
  7. Monaarch

🔥 PC Hocası F/P Sistem Çıktı! (RX6700XT)

işlemci soğutucu eklenip alınabilir mi uygunmu fiyat
  8. Monaarch

Gençer Gami̇ng: Sipariş Hazirlaniyor

Bi sknti olmuş pc yi gonderemiyorlar diye düşünüyorum yoksa bu kdr beklemez. Senin iptal etmeni bekliyorlardır belki de :) arayıp bunaltacan hocam o fiyata daha iyisini şuan bulamazsın herlde şikayet var a filan yaz dikkate alırlar
  9. Monaarch

Gençer Gami̇ng: Sipariş Hazirlaniyor

O kadar uzamıyor normalde hocam bu forum üzerinden yetkiliye ulaşın bi baksnlar
  10. Monaarch

DONANIM ARŞİVİ MSI F/P SİSTEM! 🔥 (YAYINDA)

Alma hocam msi adına şişmiş fiyat
  11. Monaarch

Donanım arşivi yapmadı arkadaşlar inceleme videosu bunlar çok uygun olmuyor zaten
  12. Monaarch

İndirim kodu filan varmı ben mi kaçırdım. Yoksa pahalı yani inceleme videosu gerçi ucuz beklemiyorduk ama yine de pahalı
  13. Monaarch

Bu sistem sizce alınır mı başka hazır sistem öneriniz var mı

Pahalı hocam daha uygunları çıkıyor takip etmek lazım
  14. Monaarch

DA-C4 şuan alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-da-c4-sifir-sistem-kasa-rx-6600-r5-5500-1111477507/detay
  15. Monaarch

Ana Konu 🖥️DA YENİ SİSTEM YAYINDA 9999'TL🖥️

siteden yetkiliye yaz sipariş noyu verip kargo takip iste hocam. Sitelerinde sıkıntı var kargo takibi yanlış gösteriyor
  16. Monaarch

yeni fp sistem ne zaman gelir

Şuan uyguna zaten bişey yok hocam mecbur beklicen :)
  17. Monaarch

yeni fp sistem ne zaman gelir

Bayram da gelmez gibi sanki. Pc hocası çıkaracak deniyordu ama noldu bilmem gelirse bu aralar o gelir herlade onun dışında 1-2 hafta durgun geçebilir. 6600 le 6650 arasında 10-15 fps fark vardır yine imkan varsa 6650 daha iyi olur tabi
  18. Monaarch

Açıklamayi guncellemisler 20 hazirana çekmişler yani herkesin ko bayram dan sonraya kaldı
  19. Monaarch

İkinci el bölümünde rx 6600 kapalı kutu satıyorum bakablrsiniz
Top Bottom