Arama sonuçları: *

1. Morinyo

DA SİSTEM 5 KASASI ne

Genelde 17.00 çıkıyor ama belli olmaz, pusuda bekle.
  2. Morinyo

8000tl bütçe hazır sistem önerisi

Yarın Abdullah Abi sistem çıkaracak onu kaçırma.
  3. Morinyo

DA RTX 3060'lı Sistemi Almayı Düşünenler Buraya

Dostum İşlemci ve Anakart konusunda yanılmışız. Abdullah Abi Ryzen olacağını söyledi. Anakart olarak Üst seviye B450 Anakart olacakmış. RTX 3060'a 500W Güç Kaynağı takmak mantıklı olmaz. Besler ama yine de uygun değil. Nvidia bile en az 600W Güç Kaynağı öneriyor.
  4. Morinyo

DA - 3060 sistemi alacaklar

Dostum taksit yapıyorlar ama mesela 10.000TL bir sistemi 6 ay taksitle bölmek istersen en az 700TL fark alıyorlar.
  5. Morinyo

Ben Abdullah Abi'nin attığı hikayelerden yola çıkarak bu yorumu yaptım. En son attığı hikayede 8 Core işlemci gözüküyordu. Intel de i5 işlemciler 6 çekirdek olduğu için i7 olduğu kanaatine vardım.
  6. Morinyo

Benim tahminim şu şekilde: Intel i7 10700K Z490 Anakart 2x8 3600Mhz RAM RTX 3060 700W PSU Asus Kasa
  7. Morinyo

DA Yeni Sistem İade Etmeli Miyim?

Ekran Kartını daha sonra alacaktık. Sistemin fiyatı 7500TL olunca kazık yemişim gibi hissettim. Sistem gayet iyi.
  8. Morinyo

Sistem fiyatı malûl ancak, taksit yaptırınca 500₺ daha fazla ödemek gerekiyor. Bu sistemi parça parça alırsak daha ucuza geliyor. Sistem gayet güzel ona lafım yok.
  9. Morinyo

Dün yeni sistemi birkaç parçasını değiştirerek satın aldım. Keşke 6 ay taksit peşin fiyatına olsaydı. İyi yanı bir tane bile Ekran Kartı olmayan piyasada sistemin Ekran Kartlı olması. Sizce bu sistemi iade etmeli miyim?
  10. Morinyo

DA Yeni F/P Sistem İlk İpucu

Bence APU olmayacak çünkü MD-2 yaptıktan sonra Abdullah Abi forumda "X İşlemci ve Y Ekran Kartı" diye bir konu açtı. Zaten site çökeceği için RTX 3090 olsa da fark etmiyor.
  11. Morinyo

Yeni Fiyat Performans Sistem İle İlgili İpucu

8K Ultra ayarlarda en akıcı oynatabilecek yegane Ekran Kartı RTX 3090 olduğu için, Türkiye şartlarında da böyle bir sistem toplamanın ne kadar mantıksız olduğunu düşünürsek yeni sistem değil.
  12. Morinyo

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Ben AMD örnek verdim, Intel'de olabilir tabii ki.
  13. Morinyo

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

AMD Ryzen 5 3600 veya AMD Ryzen 5 3500X B450 2x8 3200Mhz 500GB SSD Nvidia GTX 1660 Super Buna benzer bir sistem olursa çok iyi olur.
  14. Morinyo

450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

YouTube'de monitörün tam modelini girince çeşitli videolar çıkıyor. Zaten monitör144 Hz olduğu için içindeki kablo da 144 Hz destekliyor, şüphen olmasın.
  15. Morinyo

450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

Hacım DP kablosu çıkıyor. Bir kablo için bu sistemi iade etmek büyük hata olur. İade edeceksen de bana sat ihtiyacım var. 😄
  16. Morinyo

Da-Md2 50k like ulaştı

Siparişin kargolandı değil mi?
  17. Morinyo

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

Satmana gerek yok, Ekran Kartı gayet iyi.
  18. Morinyo

50.000 Beğenme Oldu!

Evet dostlar, MD-2 videosuna 2 günde 50K like geldi. Abdullah Abi biz sözümüzü tuttuk, sıra sende haftaya yeni sistemi isteriz. 😎😏 1609156874 @Abdullah Hacıgül
Top Bottom