Dostum İşlemci ve Anakart konusunda yanılmışız. Abdullah Abi Ryzen olacağını söyledi. Anakart olarak Üst seviye B450 Anakart olacakmış. RTX 3060'a 500W Güç Kaynağı takmak mantıklı olmaz. Besler ama yine de uygun değil. Nvidia bile en az 600W Güç Kaynağı öneriyor.
Ben Abdullah Abi'nin attığı hikayelerden yola çıkarak bu yorumu yaptım. En son attığı hikayede 8 Core işlemci gözüküyordu. Intel de i5 işlemciler 6 çekirdek olduğu için i7 olduğu kanaatine vardım.
Sistem fiyatı malûl ancak, taksit yaptırınca 500₺ daha fazla ödemek gerekiyor. Bu sistemi parça parça alırsak daha ucuza geliyor. Sistem gayet güzel ona lafım yok.
Dün yeni sistemi birkaç parçasını değiştirerek satın aldım. Keşke 6 ay taksit peşin fiyatına olsaydı. İyi yanı bir tane bile Ekran Kartı olmayan piyasada sistemin Ekran Kartlı olması. Sizce bu sistemi iade etmeli miyim?
Bence APU olmayacak çünkü MD-2 yaptıktan sonra Abdullah Abi forumda "X İşlemci ve Y Ekran Kartı" diye bir konu açtı. Zaten site çökeceği için RTX 3090 olsa da fark etmiyor.
8K Ultra ayarlarda en akıcı oynatabilecek yegane Ekran Kartı RTX 3090 olduğu için, Türkiye şartlarında da böyle bir sistem toplamanın ne kadar mantıksız olduğunu düşünürsek yeni sistem değil.
YouTube'de monitörün tam modelini girince çeşitli videolar çıkıyor. Zaten monitör144 Hz olduğu için içindeki kablo da 144 Hz destekliyor, şüphen olmasın.
Evet dostlar, MD-2 videosuna 2 günde 50K like geldi. Abdullah Abi biz sözümüzü tuttuk, sıra sende haftaya yeni sistemi isteriz. 😎😏
1609156874
@Abdullah Hacıgül