Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

Yeni F/P Toplama Bilgisayar İçin İstekleriniz?

5600x orta bir bileşen değil aslında şuan kaldırmayacağı ekran kartı yok 2k çözünürlükte o yüzden high-end bir işlemci sayılır. Orta bileşen R5 3600 falan şuan.
  2. Muammer Beytekin

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

10400f 1660 super ikilisi gayet iyi olacaktır.
  3. Muammer Beytekin

DA-V3.5 sizce alınır mı?

Çıkacak eminim yetişirse bugüne diyordu instagram hikayesinde.
  4. Muammer Beytekin

DA-V3.5 sizce alınır mı?

Bugün yeni sistem çıkıyor bekle derim.
  5. Muammer Beytekin

Donanım Arşivi Almanya Asgari Ücretiyle Monitör Dahil Sistem Videosu

BAÜ Yazılımdan mezun olayım direk Almanyadayım Almancamda A2 seviye var yani gitsem hayatta kalırım rahat. Geride kalanlara sabır diliyorum.
  6. Muammer Beytekin

bu abinin dediği doğrumu

Abi sağlam boş yapmış internet alışverişi bu zaten geç gelmesi gayet normal.
  7. Muammer Beytekin

DA Sistem 2 Mini inceleme 1 Oyun ile test.

Evet ilk olarak ekran kartının sitesinden driverı indirin sonra bios güncellemesi yapın ve formatlayın temiz format ama özel kurulum yükselt demeyin yani.
  8. Muammer Beytekin

Hocam 11k saatim var çok büyük ihtimal sizin klanı toplasanız benim saatim etmez ve biz 5 kişiyiz en azımızın 5k saati var o yüzden dedim 6 kişi iyi oluyor.
  9. Muammer Beytekin

Da2 ekran kartı sabitleme vidası

5 adet olan vida ile başı + şeklinde olan ile.
  10. Muammer Beytekin

Hocam korkacak hiç bir şey yok emin olun takıldığın yerde yardımcı olayım ve istersen beraber oynarız 11k saatim var.
  11. Muammer Beytekin

Da2 ekran kartı sabitleme vidası

Hocam önce vidayı zorlayacaksın yani zorlayarak kendin diş aldırtman lazım ben öyle yaptım zorlayark bastırarak yuva açtım.
  12. Muammer Beytekin

İyi forumlar arkadaşlar DA sistem 2 dün elime ulaştı windows kurup mini testleri yaptıp kolay kurulan ve gerçekten kallavi bir benchmark oyunu olan Rust isimli oyun ile mini tek oyunluk benchmark yaptım ve kendi kullanıcı yorumları size söyleyeyim ben Core Ratio'dan 38 yaptım ve kasam V200...
  13. Muammer Beytekin

DA-2 kargo paket sayısı

Hocam benimde şuan 2 tane gözüküyor paket bende monitör ile aldım monitör cumaya kadar elime ulaşır mı sistem bugün ekran kartı falan ise yarın elime geçecek monitör için en olmadı bugün arayayım. 1592969390 Benim sistemin tüm donanımları ayrı ulaşıyor monitörden ise tık yok o yüzden...
  14. Muammer Beytekin

Da sistem 2 sipariş ettim hala onaylanmadı 😠

Aga son konuma git tam bir rezillik gerçekten adamlar bana saat 2'de kasa İtopya deposunda dedi meğer UPS ile çoktan Aydın'a gelmiş.
  15. Muammer Beytekin

Da sistem 2 sipariş ettim hala onaylanmadı 😠

Düzgün gelse keşke adamlar yarın kasayı ondan sonraki gün ekran kartı ve diğer kutuları yollayacaklar Monitör ise kayıp bildiğiniz kayıp İtopya'yı arayamıyorum da saat geçti. 1592923640 Hocam son konuma bakar mısınız?
  16. Muammer Beytekin

DA-2 kargo paket sayısı

UPS kargoyu aradım yarın ilk gelecek paket 10 kilo ağırlığında imiş ertesi gün gelecek olan ise 3.5 kilo ağırlığında yani 5.5 kilo olan monitör kayıp şaka gibi :D. 1592922643 13'ünde aldım düşün daha elime ulaşmadı.
  17. Muammer Beytekin

DA-2 kargo paket sayısı

Beni işkillendiren şey 25'inde gelecek olan kutu 3.5 kilo anca ekran kartı ve diğer paketlere aittir monitör ve kasa tek pakette mi gelecek? 1592922317 O kötü oldu hocam ya perşembe direk sistemi kurarım diye düşünüyordum çok büyük ihtimal diğer parçalar yarın gelecek ekran kartı falan...
Top Bottom