Arama sonuçları: *

1. Muti

DA MD-3 Sistem Çıktı 🔥🔥

Alanlara hayırlı olsun şimdiden
  2. Muti

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

Olayı bilmiyordum. Keşke konuyu açan kişi açıklamaya yazsaymış. Haklısınız
  3. Muti

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

Kazıkçılığı tamam ama terbiyesizlik ne alaka? Terbiye farklı bir şey. Adam videoda gayet saygılı konuşuyor
  4. Muti

Teknobiyotik'den Abdullah Abiye Lafları!!

En son ben Abdullah abiyi böyle bir konuya etiketlediğimde gereksiz konulara etiketlemeyin daha önemli şeylerle meşgulum demişti:/ Konu zaten klasik tartışma konusu
  5. Muti

DA SISTEM 5 Fiyat Tahmini

10k olucak bence. Storysinde 10kya 1660 süperli sistem toplayanlar biz daha ölmedik falan diyordu 10kya sistem toplayanları boşuna topa tutmamıştır herhalde
  6. Muti

Dart 1 sistem 9500 TL ye rahat alınıyor muydu? Stok sorunu olmasaydı.

Stok sorunu artmamıştır bence zaten stok sorunu stok yok demek daha da artsa nolur ki bu sorun dibi görmüşüz. Artmasının sebebi ilk çıktığında fiyat kampanyalı idi şimdi de normal fiyatına dönmüştür
  7. Muti

Yeni sistem düşük bütçe mi olur ?

Bu konuların hepsini tek bir konuda açsaydın keşke. 4 konu birden konu kirliliği olmuş bence
  8. Muti

OYUNKOLİK - SUPREME KASA

Uzak dur dostum indirim derken bindirim bile yapmışlar
  9. Muti

Da sistem 5 ne zaman gelir

İlla ki yakında md3 dışında bir sistem gelir gerek ekran kartlı gerek ekran kartsız. Ben 2 ay içinde bir hazır sistem bekliyorum
  10. Muti

REİS TOPLAMIŞ GİNE. (ENGİN DEDE ) 3060Tİ ve A320M S2H

1 Haqquş 2 bu adam tamam kötü topluyorlar da her videolarının paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum
  11. Muti

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Şu konuyu kitlesek nasıl olur acaba sistem gitti bitti zaten her 2 günde bir hortluyor
  12. Muti

KASIM 2020 DE DA4 ALIP HALA KULLANAMAMAK... TEŞEKKÜRLER İTOPYA

Komiksiniz bence caps bağırmak anlamına geliyor ve yasak başlıkta serbestmiş ayrıca kimi yargılıyorum:D? Caps kapatırsanız iyi olur demişim bu bir yargı değil öneri cümlesidir şu çok bildiğin Türkçe dilinin dil bilgisini de öğren de benimle tartışmaya öyle gel Sayın Tdk beyefendi. Az önce de...
  13. Muti

Klavyede yazdığım şeye göre mi yargılamayı düşünüyorsun?
  14. Muti

Caps yasak demiş miyim hayır imla kılavuzunda başlık yazarken küçük harf kullanmak zorundasınız demiş miyim hayır. Caps kapatırsanız iyi olur demisim imla kılavuzunu araştır diyen arkadaş sen de dikkatli okumayı deneyebilirsin
  15. Muti

Geçmiş olsun anlıyorum sizi ama caps kapatsanız iyi olur
  16. Muti

Da f/p sistem tahminleri

Bence 3000 TL'ye 4350g 16 gb 250 ssd ya da 8gb 512 ssd gelicek
  17. Muti

PC Hocası 300K Özel Sistem Eleştirisi

Düşük bütçeli olan olmamış bence
  18. Muti

Haqqus Yine Paraları Çöpe Atıyor.

Adamda 17 bin tL bütçe için de bu sistemi topluyor şaşırmadım
  19. Muti

Donanım Arşivi 2. El 1900 tl pc toplama

arkadaşlar bu videoda işlemci olarak amd ryzen 5 1600 kullanıyor Abdullah abi sizce yeterli olur mu bu sistemin 2. Eli hâlâ 1900 tl midir bide 240 gb ssd 250 tl falan ben onun yerine 2. El harddisk alicam 120 TL'ye hemde 500 gb daha mantıklı bence sizce de öyle mi ve ekran kartını yükseltmeyi miyim
Top Bottom