Arama sonuçları: *

1. NakreS14

Iphone 13 fiyatına değer mi?

5 senelik bir kullanım için düşündüm ben aslında 6.5 TL can sıkıcı olmaz ama her şey bu kadar artarken ben bunun bu fiyatta kalacağını sanmıyorum.
  2. NakreS14

Bugün 6.50 TL yarını belli değil 🙃
  3. NakreS14

Telefonu ne kadar yoğun kullanıyorsun bilmiyorum ama bu zamanda 64 gb almanı kesinlikle önermem icloud ile sürekli para ödemek can sıkıcı olur.
  4. NakreS14

Enflasyon çok yüksek olduğu için her şeyin fiyatı çıkıyor ne alacaksan beklemeden almak gerekiyor bu devirde orası kesin.
  5. NakreS14

Zengin falan değilsen değmez. Aylarca çalıştığın parayı 1 telefona vermeye karşıyım.
  6. NakreS14

İtopya Mağaza Sırası

Beylikdüzündeki mağazanın önünde 30 dk kuyrukta bekledim dondum etrafı full açık ateş falan yakamazsın orada :D
  7. NakreS14

İtopya Mağaza Sırası

Rakip eliyoruz :D şaka bir yana dur bakayım foto bulabilecek miyim (silmişim ben pc alırken gitmiştim mağazaya 10 stok vardı kapıda bekleyen 25 kişi onun fotosu vardı ama almıştım :) )
  8. NakreS14

İtopya Mağaza Sırası

Abi çıldırdınız mı 3 saat erken gitmeye ne gerek var hipotermi olursun :D açılış saatinden 1 saat önce git alırsın sabahın köründe stokları bitmeyecektir.
  9. NakreS14

Kıdemli Üyelere MD3 Sistem 6999₺

Hayır veremiyorsun, bu arada @Abdullah Hacıgül forumla eskisinden daha fazla ilgileniyor sevindirici :)
  10. NakreS14

md3 pc stok sorunu ??

Mağazadan şuan gidersen alabilirsin.
  11. NakreS14

Üyelere özel sistem geliyor!!!

Bence etkinliklerin olması hoş olur
  12. NakreS14

DA MD-3 Sistem Çıktı 🔥🔥

MD 3 adının hakkını verebilecek mi merak etmiyorum değil
  13. NakreS14

Farkettinizmi İtopya DA-G3 sistemi LEGOO diye çıkarmış

@Abdullah Hacıgül arkadaşın sorunu ile ilgilenmen yardımcı olmanı bende isterim sistemin siparişini verdiği halde neden iptal edilmiş merak ettim
  14. NakreS14

Farkettinizmi İtopya DA-G3 sistemi LEGOO diye çıkarmış

Stokları yok olsa R5 3600 kullanılırdı diye düşünüyorum.
  15. NakreS14

Abdullah Abi 13.000 liraya 6800xt sistem toplayabilir misin ?

Ona bakacak olursan hazır sistemlerde de indirim oluyor fırsatlar oluyor sen 9000 TL bir ekran kartına vereceğine 12 bin tüm sisteme ver istemediğini sat istediğini al daha mantıklı oluyor.
  16. NakreS14

Nereden buluyorsun link atar mısın
  17. NakreS14

İstemediğin parçaları satacaksın arkadaşım bu sistemin fiyatına bakar mısın? Önemli olan ekran kartını alabilmek.
Top Bottom