Arama sonuçları: *

1. N

yeni yıldan öncemi pc alınır sonramı veya yeniyıl indirimi mi beklemelıyım ?

Yeni yıl asgari zam demek. Buda fiyatlar artacak demek.
  2. N

Arkadaşlar sizin stokları bu rezil fırsatcılar kapıyor.

Bu stokçuluk değil stokçu olman için bu sistemden örnek veriyorum ilk 500 kişi 9k ya alıyordur sonraki 500 kişi 10k sonra kalan herkes min 11k-12k arası ödüyor diyelim. Asıl stokçu olan kişi (senin tabirin ile) bunlardan 9k x 20 tane alır. 180k öder ama 10k dan 0 satarak piyasaya göre 20k net...
  3. N

G3 D.A SİSTEM

ekran kartını 2.ci el yollamazlar hocam. Bilinmeyen firma olsa haklısınız olabilir derim ama itopyada olmaz o sorun.
  4. N

Bu özellikteki bilgisayar ne kadar eder?

0 olarak gtx 1060 alınmaz zaten o fiyata hocam orda yanlış anlamışız birbirimizi.
  5. N

tam olarak nerede aynı acaba ikinci el kategorisindemi? sahibindende 4.5k gördüm superi 1060 6 gb ıda 3k ya gördüm tabii ki super alınmalı ama fiyatını aynı göremedim hiç bir yerde? link atarsanız bilgilenirim hocam.
  6. N

nasıl ya? https://www.akakce.com/ekran-karti/gtx-1660-super,1,2.html 5k dan başlıyo zaten 1627294227 https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-2060,1,2.html buda rtx 2060 lar
  7. N

1660 super ikinci elde 3k civarımı (o civarda ise bende almam 1000 serisini). ikinci el çok takip etmiyorum ama fiyatı fazla uygun geldi.
  8. N

3 gb ler uyguna bulunuyor ama vrami fazla diye +1k ya kadar fiyat ile başlatıyolar. malum ikinci elde bile ekran kartları çok yok fiyatlar yüksek o yüzden.
  9. N

işlemci çok eski, ram ddr3, ssd 240 (sata ssd büyük ihtimal), hdd 2021 de para etmiyor hocam yanlış anlamayın beni. Sistemi kurtaran tek parça ekran kartı şuan.
  10. N

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gtx-1060-6gb-msi-aero-itx-940287897/detay ekran kartın 3gb olsa bu fiyat etmez zaten 6 olduğu için 5.5k dedim. Diğer parçaların 2.ci eli çok pahalı etmez ama total satarsan 5k yada 5.5k güzel para edecektir yalnız...
  11. N

gtx 1060 3gb piyasası uygun fiyat bulunabilir ama 6 gb modelleri saçma pahalı. 1627293082 bence minimum 5k ama ideali 5.5k ya satılabilir.
  12. N

Bayram Sonrası Çıkacak Sistem Hk.

2 sistem bekliyorum bence. 1) ekran kartı bütçeye göre değişebilecek şekilde sistem olabilir (son yaptığı rtx 2060,1660 super gibi.3060 da olabilir. ) 2) düşük bütçeli ama uygun fiyata bir 1650 veya eşdeğer amd ekran kartlı bir sistem.
  13. N

Hazır sistem tavsiyesi ve PC fiyatı Hk.

1-2 gün bekleyin hocam donanım arşivi sistem topluyacağım demişti. Bütçeniz güzel onu beklerseniz bütçeye uygun güzel bir sistem alabilirsiniz. İnstagram ve YouTube dan da takip ederseniz kaçırmazsınız.
  14. N

Abdullah Beyin Yeni Sistem

ana heyecanlandım kısıtlı stok ile olursa 1 güne bile bitebilir. umarım öyle olmaz.
Top Bottom