Arama sonuçları: *

1. N

7500f hazir sistem tavsiye

Fiyatı biraz fazla gibi.Güncel olarak piyasayı takip etmiyorum ama bu fiyata 4060ti pc ler bile denk geliyor.
  2. N

PC HOCASI GG12 alınır mı?

Süper sistem süper fiyat hayırlı olsun hocam
  3. N

PC HOCASI GG12 alınır mı?

Çok iyi fiyat kesinlikle alınır.Bir iki özelleştirme vardı Hocam videoda söylüyordu.İmkan dahilinde onları yapıp alabilirsiniz. 1732335820 Taner Hocam güvenilir dediyse sorun olacağını sanmıyorum.
  4. N

PC hocası gg11 sistem arızası

Her şeyden kaynaklanıyor olabilir ? Uzaylılar elektromanyetik sinyaller gönderip bozmuş bile olabilir.
  5. N

Pc hocası PCH GG11 alınır mı

Taş gibi sistem, çökün kaçırmayın
  6. N

PC hocası sistem hala alınır mı?

Ben alınmaz demedim ki hocam niye böyle sert çıktınız.Şu an oturup karşılaştıracak vaktim yoktu.Arkadaşa karşılaştırmasını söyledim.Kabaca tahminde bulunup bu kadar kaliteli bir sistemi muhtemelen çıkarmayacağını da belirttim.
  7. N

PC hocası sistem hala alınır mı?

Alınabilir, gamegarajda bu fiyat bandında 4070tis li sistemler var.Parça karşılaştırması yapmak lazım.Ama sanmıyorum daha iyi olacağını.Galax kart b650mr anakart falan.
  8. N

Tebilon Hazır sistem

Hocam sistem güzel, fiyat da fena değil ama kampanyalar falan oluyor.Youtube kanalları sistem hazırlıyor bazılarında cidden güzel fiyat indirimi oluyor.Aceleniz yoksa onları kovalamanız daha iyi olabilir.
  9. N

Tavsiye eder misiniz alınabilir mi ?

Sanmam hocam ya.Upgrade yaparsanız belki ama yalın haliyle çok zor.42k ekran kartı 6k da işlemci kaldı 8k.Anakart ram ssd power kasa 8'i geçer gibi...
  10. N

Çözüldü✓ PC Hocası Espor-4070TiS Sistemi alınır mı?

Sistem gayet güzel.Kaliteli parçalarla toplanmış. 1730624509 Parça kalitesi düşüyor haliyle ama ben olsam ben de 4080 super alırdım sanırım.Azımsanacak bir fark değil çünkü.
  11. N

25 k bütçem var var en iyi şekilde nasıl toplayabilirim

En iyi şekilde hazır sistem alabilirsin.İlla toplamak istiyorum dersen ikinci elden toplayabilirsin hocam.PCHocası Modart gibi kanalları takip et hazır sistem kampanyaları gelince alırsın.Veya forumdan da takip edebilirsin güncel hazır sistemler paylaşılıyor.
  12. N

Tavsiye eder misiniz alınabilir mi ?

Bu fiyata Gamegarajda 4080 super var.Diğer bileşenler zayıf kalıyor ama...
  13. N

Yeni sistemler ne zaman çıkar?

Şu sıralar çok sık geliyor.Aceleniz yoksa 1-2 hafta bekleyin mutlaka denk gelirsiniz.
  14. N

V.O.K Hazır sistem 32.999 TL

Gayet güzel, anakart seçenekleri biraz sınırlı kalmış sadece.Bir tek B650M-B vardı sanırım.Ama kesinlikle alınır bu fiyata.
  15. N

30 Bin TL sistem önerisi

Güveniyorsan derken? AMD ekran kartları patlıyor mu? Neyine güvenecek ?
  16. N

Yardim edinbu oc yi alcam

Yurt dışında hazır sistemler elle toplamaya göre pahalıya satılıyor.Türkiye ile karşılaştırmamak lazım.Almanayasa piyasayı ben de bilmiyorum ama...
  17. N

BEYAZ 4070TI SUPER LI SISTEM 42BIN NASIL ALINIR MI ?

Ya sistem çok iyi de abi bu sisteme ddr4 hiç yakışmıyor ya.
  18. N

PC HOCASI YENİ SİSTEM

Çiçek gibi
  19. N

Bu sistem bu şekilde alınır mı? Darboğaz yapar mı? Yardımcı olursanız sevinirim

İşlemci 7500f seçip kartı b650m-b yapabilirsin 1725719112 Soğutucu olarak da Peerless Assasin seç dostum, o sıvı soğutmaya en az 5-10 derece fark atar.
Top Bottom