Çok iyi fiyat kesinlikle alınır.Bir iki özelleştirme vardı Hocam videoda söylüyordu.İmkan dahilinde onları yapıp alabilirsiniz.
1732335820
Taner Hocam güvenilir dediyse sorun olacağını sanmıyorum.
Ben alınmaz demedim ki hocam niye böyle sert çıktınız.Şu an oturup karşılaştıracak vaktim yoktu.Arkadaşa karşılaştırmasını söyledim.Kabaca tahminde bulunup bu kadar kaliteli bir sistemi muhtemelen çıkarmayacağını da belirttim.
Alınabilir, gamegarajda bu fiyat bandında 4070tis li sistemler var.Parça karşılaştırması yapmak lazım.Ama sanmıyorum daha iyi olacağını.Galax kart b650mr anakart falan.
Hocam sistem güzel, fiyat da fena değil ama kampanyalar falan oluyor.Youtube kanalları sistem hazırlıyor bazılarında cidden güzel fiyat indirimi oluyor.Aceleniz yoksa onları kovalamanız daha iyi olabilir.
Sistem gayet güzel.Kaliteli parçalarla toplanmış.
1730624509
Parça kalitesi düşüyor haliyle ama ben olsam ben de 4080 super alırdım sanırım.Azımsanacak bir fark değil çünkü.
En iyi şekilde hazır sistem alabilirsin.İlla toplamak istiyorum dersen ikinci elden toplayabilirsin hocam.PCHocası Modart gibi kanalları takip et hazır sistem kampanyaları gelince alırsın.Veya forumdan da takip edebilirsin güncel hazır sistemler paylaşılıyor.
İşlemci 7500f seçip kartı b650m-b yapabilirsin
1725719112
Soğutucu olarak da Peerless Assasin seç dostum, o sıvı soğutmaya en az 5-10 derece fark atar.