Arama sonuçları: *

1. N

26 bine sistem önerisi

web den alması benim bi işime yaramıyor bilip bilmeden konuşma gitsin apacher ram li goodram markalı ram ssd li bilgisayar mı alsın birazcık kalite performans nedir öğrenmenizi tavsiye ediyorum. daha uyguna gelebilir ama rezalet markalar kullanarak o ucuzluğu yakalıyorlar sonrada 2 sene sonra...
  2. N

26 bine sistem önerisi

kankam bana sorucak olursan alacağın klavye mouse den bütçe kıs monitöre önem ver yoksa oynadığın oyundan bir şey anlamazsın şimdi o monitör de güzel ama eski seri benim önereceğim biraz yukarıda ama parasını hak eden performansı var model : asus tuf gaming vg249ql3a vatanda şuan en ucuzu 5600...
  3. N

26 bine sistem önerisi

yani hocam bu sistemler ortalama 1 2 günde biten sistemler 2 bin liradan kaçma derim fiyat gayet iyi biraz daha bekler monitörü falan 1 2 ay sonra alırsın tabi karar senin 1724528471 @ömer123nak mağzalara özel hazı sistemlerde çıkıyor ortalama 19 20 21 22 bandında güzel sistemler oluyor 4060 lı...
  4. N

26 bine sistem önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-pro-h610m-e-rtx-4060-v2-oc-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html yeni sistem vatan personeliyim fiyat diğer vatan sistemlerine göre çok ama çok iyi birde ssd 1 tb güzel fiyat düşün derim
  5. N

VOK sistem fiyat tahminleri

1660s olursa 8 9 dan aşşağıya fiyat vericeklerini sanmam da 1650s yaparlarsa ise 6 6.5 var diyebilirim
Top Bottom