Arama sonuçları: *

1. ObitoR3

YT kanallarının Sistem Toplama Rehberi dışında sistem alınır mı ?

göz gezdirdim hocam aşırı açıklayıcı konuşmuş arkadaş wd blue tercih ediyorum bende
  2. ObitoR3

MLD M500 Ultra okuma yazması çok daha yüksek ve oda 1TB fakat kingstondan daha ucuz sebebi nedir ?
  3. ObitoR3

hocam cahilliğime verin kusura bakmayın NV2 dediğiniz Kingston 1TB NV2 modeli mi ? eğer öyleyse birde NVME ile NV2 arasındaki farkı açıklarsanız sevinirim
  4. ObitoR3

sistem ile birlikte alınca daha ucuza gelmiyor mu ak akçeden bakınca ssd lerin fiyatına daha pahalı geldi
  5. ObitoR3

ve burdaki Gen3x4 Gen4x4 olarak değişiyor ssd ler bunların farkı nedir hepsi anakarta uyumlu değil mi ?
  6. ObitoR3

hepsinin arasında 30 40 tl oynuyor sadece bari almışken en idealini alayim hocam
  7. ObitoR3

bahsettiğiniz sistemi almaya karar verdim ssd kısmında 1TB olarak değiştirmek istiyorum fakat hangisini tercih etmeliyim ? siz ne düşünüyorsunuz
  8. ObitoR3

hocam bu arada ben premiere üzerinde çok çalışacağım oyunlarda oynarım fakat yeterli olur mu veya sorun çıkartır mı ?
  9. ObitoR3

hocam harbiden tutunacak birşeyler arıyorum çünkü hemen şimdi alacağım ama depolama olarak olsun ekran kartının amd kartı olsun kafa karıştırıyor ama yinede dediğiniz gibi daha iyi bir şey bulamadım bu fiyatlara
  10. ObitoR3

attığınız link hatalı hocam 1702761215 hocam amd ekran kartlarına karşı çok önyargı var bunun hakkında ne düşünüyorsunuz
  11. ObitoR3

bir şeyi ne kadar erken alırsak o kadar iyi olan bi devirde yaşadığımızı biliyorum ama daha sonra daha ucuza görünce bi moral düşüşü oluyor 1702758701 hocam çok ani bir karar ile bütçeyi arttırdım sistemi almalı mıyım ? ne diyorsunuz daha iyisi var mı 1702758765 ona göre hemen şimdi alacağım
  12. ObitoR3

haklısınız ama eğer attığınız sistemi alırsam pişman olur muyum ? donanımsal olarak değil de kendi kişiliğimde harbiden bir şeyi olduğundan pahalıya alınca çok çok kötü hissediyorum
  13. ObitoR3

bu sistemi tek tek toplamaya kalksak fiyat çok daha tuzlu oluyor değil mi ? sizce herhangi bir youtube kanalının sistem toplama rehberi videosu çıkarmasını beklemelimiyim çünkü açıkcası biraz indirimleri yakalamaya düşkünümdür
  14. ObitoR3

17500 TL bütçem var tam olarak sistem önerisi için sormamıştım ama bu konuda kanalların sistem toplama rehberleri dışında güzel indirime sahip satışa sunulan bir pc açıkcası pek görmedim eğer varsa bilmek isterim tabii ki
  15. ObitoR3

Youtube kanallarının paylaştığı sistem toplama rehberlerinde paylaşılan indirimli sistemler bana çok cazip geliyor sizce bu doğru bir şey mi yoksa paylaşılmayan ama satışa sunulan bir sistemdede güzel indirim yakalanılabilir mi ?
Top Bottom