Arama sonuçları: *

1. P

GamıngGenTr I512400F+RTX 3060 FİYATI DEĞER Mİ?

Kardeşim 15 gün sonra asgari ücret açıklanacak bu fiyata şu an pahalı diyen 15 gün sonra keşke alaydım dicek güzel al geç hayırlı olsun
  2. P

VOK-DA YENİ SİSTEMLER

Babayı verdiler kampanyalı ucuz yapcaz diye iyice dandik ürün kullanmaya başladılar gerçi haklılar bu ekonomide böyle, al satçılar üzgün bir başka bahara kaldı sevdalar
  3. P

⚠️ Vok Yeni Sistem Bilgilendirme ⚠️

Alamayınca kara cuma elinizde patlar, gidin hazır sistem alın aralıkta zam var
  4. P

🔥Modart M9 , bilgilendirme 🔥

Ya arkadaş anlamıyorum adam zaten 3050 veya 3060ti çıkarcak bunla alakalı kendiniz bu indirim döneminde toplasanız en fazla 1-2 bin₺ oynar, gidin kendiniz toplayın sonra al sata gitti diye üzülüyorsunuz
  5. P

⬇️⬇️Technopat RTX 3070ti Sistem⬇️⬇️

33 bin₺ 3070ti vermek mi? Yapmayın hocam
  6. P

⬇️⬇️Technopat RTX 3070ti Sistem⬇️⬇️

Modart 25 bine bunu katlar bekleyin
  7. P

🔥 PC Hocası Yeni Sistem 6499TL 🔥

Gta da 20 fps hayırl olsun 😂
  8. P

JAHO-PRO sistem aldım

Gigabyte alev makinesi ünvanına sahip hocam inşallah ısı problemi yaşamassın çünkü ilave soğutucu almak zorunda kalıcaksın fena ısınıyor
  9. P

Vatan sistem geldi yaşadığım sıkıntı

Vatan bu hiç memnun olan görmedim şikayetvar sitesinde bile en çok şikayet alan firma.
  10. P

Son Zamanlardaki F/P Sistemler Hakkında

bimde yağ indiriminde birbirini ezen insanların olduğu ekonomide hiçbir zaman al satcıların,fırsatçıların,tekelleştirenlerin,stokcuların önüne geçemezsiniz. Bkz; araba piyasası.
  11. P

Pc Hocası Yeni Sistem Geliyor!!

Evet 3060ti den daha iyi performans sunan Amd ekran kartı geliyor
  12. P

Geliyor gelmekte olan
  13. P

10-18K arası gelicek bence
  14. P

Türkiye ye ilk defa gelen yeni bir ekran kartı sunacakmış.
  15. P

ModArt Pc - Al satcılar

Stok yenilendi saatlerdir stok var al satcıların elinde patladı
  16. P

PCH 25.08.2022 Sistemi Konusu Hakkında Açıklama

Stoktan ötürü mağdur olan haklı olsaydı Bim,A101 veya kara cuma altında izdihama yol açan elektronik mağazalarda ürün alamayan kalkıp dava açardı, pchocası emek veren insan hemen hemen her ay 2-3 tane sistem çıkarıyor ama sizin gibi akıl mertebesinden uzak tamamen şahıs ve kurumları bu işten...
  17. P

Bizde 2 bin₺ indirim için roman yazıp bu işi yapan emek veren insanı bu işten soğutacak boyutta ki adamları anlayamıyoruz.
  18. P

Sistemi normal alanlardanım ki facebook pc formunda bile 3 kişi aldığına şahit oldum, bizler aldık alamayanlar mağduriyet edebiyatı yapması çok saçma bimde indirimli ürün için kavga eden teyzeler gibi gözüküyorsunuz dışarıdan.
Top Bottom