Arama sonuçları: *

1. R

Da Sistem 2 Sorunları

kankam dc varsa drop sorununu çekip atabilirmisin merak ettim 1595019179 goruntu vermesi için ekran kartı kullanımı çok normal :D ama drop sorunlarını pek anlamadım
  2. R

Sadece Da sistem 2 Alanlar cevaplasın !

kankam gamer teacher senmisin peki abone oldum da :D
  3. R

haklısnız biraz fazla sordum sonucta bir kez alıyoruz herkesin sorası geliyor :D
  4. R

Kankam su yüzden sistemi almayanlar atıp tutuyor yok AMD şöyle AMD berbat AMD ısınıyor driverlari çok kötü git nivida al diyen fanboy dolu ben alanların ne dusundugune daha çok önem veririm cunki almış kullanıyor zaten
  5. R

Da Sistem 2 kac sene götürür

Ömür boyu kullan gitsin :D açık soylelyim 5 yıldan sonra sorun çıkartır her sistem en iyisi bile olsa mesela en iyi islemcigi taktın tabii ki sıvı soğutma takicaksin sıvı soğutmada bile sıvı değişimi bozulmalar vs bile olabiliyor 5 yıl da kısa bir sue değil acikcasi 1594666819 Ha bide sistem...
  6. R

Yorumun için çok teşekkür ederim alınabilir bir sistem açıkçası monitör olarak ne tercih edersin ne kullanıyorsun klavye mouse gibi soğutucuyu nasıl taktın sogutucan memlunmusun rgbsinden vs
  7. R

öncelikle yorumun için teşekkür ederim amd gerçekten çok iyi ekran kartları üğretiyor fp olarak ama yazılımda bazı sıkıntılar olabiliyor sadece bunu merak etmiştim çogu kısı işte oyunda ani fps drop yiyorum vs gibi yorumlar yapıyor yada işte git rtx 2060 al diyen bazı fanboylar var pek te...
  8. R

Da 2 Sistemde Render Yapilirmi

abi mesela çou kişi sistemi aldım ekran kartı sorunlu drop giriyor oyunlarda vs demiş işte bazen boştayken fanlar çalışmıyor gibi sonra sistem windows ara sıra kasıyor gibi almak çok istiyorum rtx 2060 windforce buldum ama biraz ısınıyor ve bütçemi aşıyor açıkçası teknoking sistem 1 demiş...
  9. R

abi mesela çou kişi sistemi aldım ekran kartı sorunlu drop giriyor oyunlarda vs demiş işte bazen boştayken fanlar çalışmıyor gibi sonra sistem windows ara sıra kasıyor gibi almak çok istiyorum rtx 2060 windforce buldum ama biraz ısınıyor ve bütçemi aşıyor açıkçası teknoking sistem 1 demiş...
  10. R

oynayınca cevaplarmısın
  11. R

DA Sistem Valorant Fps Değerleri Normal Mi?

sistemden memlunmusun yani oyunlarda drop vs varmı bosta cok calısması ısınması gıbı
  12. R

birsey soracagım ekran kartından memlunmusun ısınma oyunlarda drop problemleri bosta ısınma fan calısmaması vs gibi problemler varmı ozellikle oyunda drop girmesi ekran kartı kullanımının 0 a dusmesi gibi
  13. R

DA Sistem Valorant Fps Değerleri Normal Mi?

sistemden memlunmusun herhangi bir sıkıntı varmı ekran kartında vs almak istiyorum ama alma diyen çok var işte boşta iken 50 derece fanlar çokses çıkartıyor fanlar hiç çalışmıyor gibi cevaplarsan çok memnun olurum.
  14. R

onemli olan ssd degil o halı haylı degistirilir ekran kartında problem varmı yazılımında falan
  15. R

ekran kartında herhangi bir problem varmı
  16. R

su yuzden kullanmayanlar atıyor tutuyor sistemle ilgili zaten bu yuzden kafam karıstı sistemi alanlar daha iyi bilir diye dusunuyorum sadece bu 1594569916 sorunu nedir ssd nin herhangi bir ekran kartı problemi varmı peki sistem boşta iken çalısıyor ısınma vs.
  17. R

arkadaşlar sistemden memlunmusunuz ve itopyadan almak istiyrum çok şikayet eden var ne düşünüyorsunuz hizemtten ve sistemden.
Top Bottom