Arama sonuçları: *

1. Revengeofgafe

İtopya Paketiniz UPS'e Verilmek Üzere Beklemektedir

Bütün kargolarin bir aktarma merkezi vardır.Ilk önce bu aktarma merkezine gider oradan il-ilceye gore dağıtılır.Tahminim akşam şubeye ulaşır diğer gün elinde olur.
  2. Revengeofgafe

İtopya Paketiniz UPS'e Verilmek Üzere Beklemektedir

Barkod ups sistemi üzerinden çıkarılmış, koli hazırlanmış kurye gelip alacak.
  3. Revengeofgafe

İtopya açılıyor mu

Kargoların kapasitesi bahane kardeşim.Montajdan çıkmadığı için kargoya verilmiyor.Kargo ups olduğu için açık olursa mağazaları kargoya vermeden acibademden almayı düşünüyorum.
  4. Revengeofgafe

İtopya açılıyor mu

Sipariş vereli 2 gün oldu.Acilirsa bende elden teslim almayi düşünüyorum.
  5. Revengeofgafe

Teknoking-2 Sistem

Aynen kardeşim bende 1 aydır bakınıyorum D.A sistemi tercihimizdi ama belirsizlik sıkıntı yarattı.
  6. Revengeofgafe

Teknoking-2 Sistem

Sağol kardeşim. 1590523417 Özelleştirilmiş şekli alıntının en sonunda.
  7. Revengeofgafe

Teknoking-2 Sistem

D.A yeni sistemi bekleyeli bir hayli oldu herhalde arkadaşlar.Yarin yeni sistem için umutluydum fakat yine cekilismis anladığım kadarıyla.Yeni gelecek sistem hangi fiyat bandında bilmiyoruz herkesin beklentisi farklı tabi ki bunun yanında ne zaman geleceği de belli değil.O yüzden beklemeye gerek...
  8. Revengeofgafe

TEKNOKING-2 vs El Capitan Hangisi Tercih Edilmeli (Nedenleri ile)

Web Tekno sistemi 4 gün önce çıkardı açıkcasi 1 gün içinde fiyat artışı beklemiyorum ki dolar yaklaşık 3 gündür 6.81₺ de sabitken dün geceden itibaren 6.76₺ seviyelerine geriledi.Bence yarıni bekle ama sen bilirsin tabi.
  9. Revengeofgafe

Yok gardasim kullanmıyorum.Yardimci olabileceğimiz bir konuysa buradan da yazabilirsin diğer arkadaşlar da yardımcı olurlar.
  10. Revengeofgafe

Yeni Sistem

Düşük bütçeli bir sistem gelirse kendim de bu sistemi almayi düşünüyorum.Aklinda bulunsun.
  11. Revengeofgafe

Kardesim söyle söyleyeyim sana sistemin ekranı vs herşeyi hazır ama kasa yok.1 aydır bakınıyorum ama senin gibi bende yeni sistemi bekliyorum.Paylasimlara bakılırsa bugün yayinlanacak gibi eğer düşük bütçeli bir sistem gelirse teknokingi almayı düşünüyorum.
  12. Revengeofgafe

Bu şekilde bir konu acmistim.Butcen uygunsa bu şekilde ozellestirebilirsin.
  13. Revengeofgafe

Yeni Sistem

Öyle umuyoruz 🙂
  14. Revengeofgafe

Yeni Sistem

Herhalde çok beklediğimiz yeni sistemdir diye düşünüyorum.
  15. Revengeofgafe

Donanım Arşivi Yeni Sistem

Eyvallah kardeşim benim sana da iyi forumlar.🙂
  16. Revengeofgafe

Ben sistemi bekleyen biri olarak bir kere bununla ilgili konu açtım muhattap bulamadım ve daha da sistemle ilgili soru sormadım.Ama diyorum ki;konunun uzamasına gerek yok küçük bir açıklama ile insanlar bilgilendirilirse iyi olur.Obur türlü senin benim dememle kimse tatmin olmayacak
  17. Revengeofgafe

Tabi ki hiçbirşeye mecburiyeti yok.Mevzu tamamiyle insanların sürekli aynı soruyu sorması ve konunun uzaması.Tek cümle ile konunun kapatılıp insanlarının meraklarının giderilmesi herkes için iyi olur.
  18. Revengeofgafe

Bu forumdaki insanlar D.A sistemlerine güvendiği ve beğendiği için yeni sistemi bekliyorlar.Yok işte "yazsanız da cevap vermez,pff der geçer" böyle birsey söz konusu değil.Ben 25 yaşında adamım bu forumda benim büyüklerimde vardır kücüklerim de vardır.Cocuk değiliz bir soru bir kere sorulur...
  19. Revengeofgafe

PC Hocası Haftaya PC Çıkartıyor

%100 katılıyorum sana kardeşim.Gerek buradan gerekse instagram yoluyla yazdım fakat cevap vermediler.Evet herkese cevap veremezler ama en azından tarihi bırakın cikaracaklari haftayı söyleseler bile yeterli.
Top Bottom