Arama sonuçları: *

1. RevuL

Ana Konu Yeni Sistem Geliyooor - Eylül 2021

İnşallah, bekliyorum bu ikiliyi çünkü her yeni ekran kartı çıkınca mutlaka onunla sistem yapıyor Abdullah hoca. @Abdullah Hacıgül saygılar.
  2. RevuL

Ana Konu DA-S1 Yeni Sistem Çıktı!

https://youtube.com/shorts/TOAzwYG25iM?feature=share
  3. RevuL

Donanım Arşivi Yeni Fiyat Performans Canavarı Sistem Geliyor !

İşlemci 5600x olsa, Ekran kartı 6600xt veya 6700xt 3 fanlı modellerden (bilmiyorum sanırım gereksiz bi 3 fanlı takıntım var), Fiyatı da 10k geçmese, Bütün forum buna inansa, Bir inansa, Hayat bayram olsa, İnsanlar el ele tutuşsa, Birlik olsa, Uzansak sonsuza... Evet sıktı artık 2060. Off dart1...
  4. RevuL

Donanım Arşivi Son İnsta Story'si

29 Mayıs Cumartesi ve 5 Haziran Cumartesi iptal demişti Abdullah hoca?
  5. RevuL

DA5 TEKRAR STOKTA....!!!!

Ben de anlamadım o kısmını. İlginç...
  6. RevuL

DA5 TEKRAR STOKTA....!!!!

İhtiyacı olan forumdaşlarım alır ve güzel günlerde kullanır inşallah hayırlısı olsun.
  7. RevuL

Forum üyelerine özel pc

Metin 2 yan çar LVL 105. Full set zihinsel savaşçı. o.O2
  8. RevuL

DA sistem ne zaman çıkar?

İstediği gibi olan ve alacak arkadaşlara ben de hayırlı olsun diyorum ben de bekleyeceğim diğerini zaten video başında "Bu daha başlangıç" yazıyor. Abdullah hoca devam edecek şov yapmaya😂
  9. RevuL

DA SİSTEM 5 KASASI ne

Çıkar bence ben de bekliyorum. Şahsen almışken en iyisini almak istiyorum evet 2060 da güzel ama bi 3060 veya daha iyi olan 6700xt değil. Yani beklenir bence hocam. Yine de sizin kararınız. 🙋🏼 Aynı fikirdeyim.
  10. RevuL

DA SİSTEM 5 KASASI ne

Olabilme ihtimali var lâkin yarın yazmış. Abdullah hoca bu, bizi şaşırtır yine 😅
  11. RevuL

Yeni 3 tane da sistem ?

Ne güzel tahmin ettin be! İnşallah son 2 tahminin doğru olur.
  12. RevuL

ABDULLAH ABE SİSTEM NE ZAMAN diyenlere

Ben bir miktar Sherlock ruhundan esinlenerek bu varsayımı düşünmüştüm ne kadar doğru bilemem. Diğer yorumları da okumak isteyene direk konu kaynak linki: https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-sistem-5-den-sonra-gelecek-sistem-kac-tl-civari-olur.371358/post-3709417 Diğer yorumları okumak...
  13. RevuL

2 adet mi sistem geliyorrr

Evet hem bekliyor hem istiyorum :D İnşallah dostum.
  14. RevuL

2 adet mi sistem geliyorrr

İlk sistem 2060 ventus model. 3060 olamaz çünkü 3060 ventus modelde fanların tipi değişik ve ön plakadaki renk biraz siyah ama 2060 da gri. +1 +1
  15. RevuL

Abdullah Abi den DA V5 Hakkında ufak bir Info

Ben de öyle düşündüm ama Selman dostum öyle demedi kafam karıştı. Burda kafam karıştı hocam @Abdullah Hacıgül
  16. RevuL

Yok hocam kızmayın 😅 ben de zaten geçmişi hatırlatarak arkadaşa cevap verdim genelde kullanmaz demiş ama ben kullandığınızı hatırladım videoyu gösterdim. Siz zaten hep en iyi f/p yapıyorsunuz herkes biliyor vesselam. Doğrudur fiyatlar eskisi gibi değil valla.
  17. RevuL

Darboğazlı sistem mi yapacak Abdullah hoca? Emin misiniz 3600 ün 2060a darboğaz yaptığına ben bilmediğim için soruyorum. Ben de sizin gibi düşündüm ventus konusunda ama kullanmıştı zamanında.
  18. RevuL

🔥DA SİSTEM V Resmi Olarak Duyuruldu🔥

Bitebilir mühim değil .d Nedir ya bu öfkenin sebebi yarası mı var hayrola .d
Top Bottom