Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

Tek tek toplamayla 1 aylık en düşük fiyatı baz aldım 14470 TL tuttu fiyatı gerçekten iyiymiş
  2. Ritim Ustası

DONANIM ARŞİVİ SON SİSTEMİ ÇIKTIĞINDA OKULLARA 2 AY VARDI (LİNÇLEMEYİN İRONİ)

Bakan Nebati sözlerini dikkatli seçmeli zaten millet gergin böyle bi açıklamaya benim diyeceğim şu o zaman ABD ve Avrupa ülkeleri bizden daha Müslüman nede olsa refah seviyeleri yüksek eğer ekonomiler dua ile alakalı ise
  3. Ritim Ustası

https://www.sondakika.com/ekonomi/haber-hazine-ve-maliye-bakani-nureddin-nebati-isparta-ziyareti-sirasinda-son-gunlerde-15260523/
  4. Ritim Ustası

Bakan Nebati geçen açıklama yaptı ekonominin düzelmesi için herkes dua etsin diye kısacası durum vahi
  5. Ritim Ustası

3070 Tİ PC 20.000 TL

H610 2000 TL B660M 3000 TL ama B660M yükselttiğinde 2500 TL fark koyuyor ne anladık biz bu hazır sistem yükseltmesinden hiç koymasınlar daha iyi yükseltme üstelik bir tane Z serisi kart yok 12400F bildiğim kadarıyla Z serisi anakart ile OC oluyor ekran kartı fiyatları zaten düşüyor daha düşmeden...
  6. Ritim Ustası

Çözüldü✓ Si̇stem Alinir Mi Bekleni̇r Mi̇

Şubatta katıldım bu foruma o zamandan beri beklemedeyim nokta atışı yapmak istiyorum bu fiyatlara günahımı vermem bizim satıcılar bilerek şişiriyorlar hepsi birbirini takip ediyor adam gibi karakterli bir satıcı olması gereken fiyatlardan satsa hepsi paşa paşa düşürecek
  7. Ritim Ustası

Donanım Arşivi G4 Sistemi İşte Böyle Fırsatçılar Satın Alıyor!

Arkadaşlar çoğu buna ticaret demiş bunları diyenler stok yapan zincir marketlerede laf yapmasın o zaman bunlarda ticaret yapıyor eğer bu mantıkda düşüneceksek! Burada açılışa özel kampanya yapıyorlar herkes ucuza güzel bir sistem sahibi olsun diye yoksa onlar da bilir bu sistemi 13300 e satmayı.
  8. Ritim Ustası

Da G4'den Sonra Gelecek Si̇stem

Ben bundan daha iyi sistem almayı düşünüyorum benim canımı sıkan böyle fırsatçılar bırak ihtiyacı olan alıp kullansın toplumun ahlakı gerçekten git gide yerin dibine doğru girmeye başladı insanlar empatiden yoksun hale gelmişler! Bana kalsa bunların köklerini kazırım da dua etsinler ülkeyi ben...
  9. Ritim Ustası

Da G4'den Sonra Gelecek Si̇stem

Sahibinden G4 sistemi aynı soyisimli 2 kişi buldum aynı bölge ulan ihtiyacın yoksa kullanmayacaksan niye alıyorsun ihtiyacı olanın niye hakkına giriyorsun! Böyle beş para etmez karaktersizler yüzünden ağzımı da bozmak istemiyorum! Bence satıcılar böylelerine karşı tedbir almalı sistemlerinin...
Top Bottom