Çıkmasa daha iyi eski pch goatlarda saniyesinde stok bitiyordu hem alamiyorduk hem hayal kirikligina ugruyorduk gerci bu zaten cogu fp sistemde var ama pch goatinki ayri bir koyuyor o yüzden cikmamasindan memnunum ben
16gb ına o kadar para vermezdım anlamıyorumkı neden takıyorsunuz bu kadar vram e ulan bit e bile bu kadar takmıyorsunuz quda cekırdegı sayısına bu kadar takmıyorsunuz ama bır kanal 8gb vram kotu dıyınce vrama takılıyorsunuz :D
rx7700xt gayet guzel kart fakat 12gb vram dıye onu almam render vs yapıcaksam sadece oyun ıcın alırım ama oda 12gb vram ıcın degıl fıyatın gore rakıbıne gore yuksek performans verıyor dıye
ağa bunlara bırakırsan 4gb kart oyun acmıyor o zaman ama halbukı gtx 1650 veya rx6400 ıle en yenı oyunları acan ınsanları gordum hatta yanlıs hatırlamıyorsam sızde yazmıstınız 4gb kartlı arkadasım yenı oyunları oynuyor dıye
dogru sımdı hatırladım son drıvelarda baya baya yukseldı performans olarak ama bu dedıgım tavsıye hala gecerli sadece kart veya bu konu ıcın degıl dıger urunler ve konular ıcınde gecerli
3060 diyen arkadaslarıma tavsıyem başka varyantı olan urunlerın varyantını belırterek soyleyın çünkü 12gb ve 8gb 3060 ın performans farkıda var ve bana göre a750 rtx 3060 8gb gücünde