Arama sonuçları: *

1. S

Donanım Arşivi yeni f/p sistemi sizce hangi sitede hangi fiyatlar arasında olur?

12-13 k bütçen varsa gayet güzel sistem bulabilirsin benim bütçem max 7.500 olduğu için 1 aydır bekliyorum sağlam bir sistem kısmet olursa yarın bütçemede uyarsa alıcam :)
  2. S

Donanım Arşivi yeni f/p sistemi sizce hangi sitede hangi fiyatlar arasında olur?

okadar yüksek sistem yapacağını sanmıyorum daha yeni yaptı o tarz bir sistem 5000-7500 TL Bandında olucak diye düşünüyorum
  3. S

Size sağlam bir spoiler veriyim sistem sinerji gen sitesinde olucak ve sistemin içinde hediye olucak :)
  4. S

PC HOCASI-GG4 Sistemi almalı mıyım yoksa yeni sistemi mi beklemeliyim?

6-7k arası çıkarsa ve stoklara yetişirsem çekerim benim içinde iyi olur sonuçta her gün pc almıyoruz
  5. S

PC HOCASI-GG4 Sistemi almalı mıyım yoksa yeni sistemi mi beklemeliyim?

arkadaşlar abdullah abinin çıkaracağı sistemimi beklemeliyim yoksa bunu almalımıyım https://www.gaming.gen.tr/urun/109021/pc-hocasi-gg4-intel-i3-10100f-asus-phoenix-gtx-1650-p-oc-4gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ @Abdullah Hacıgül :süper bir sistem geliyor dedi kararsız kaldım
  6. S

Ana Konu Yeni Sistem Geliyooor - Eylül 2021

Patlat abi şöyle 1660 s veya 1660ti lı sağlam kampanyalı sistemde kapış kapış alalım
  7. S

Yeni F/P Toplama Bilgisayar İçin İstekleriniz?

Anlamadım ne yaptım nasıl bir sistem istediğimizi sormamışmı
  8. S

Yeni F/P Toplama Bilgisayar İçin İstekleriniz?

1660ti veya 1660 süperli sistem olsun 6-7 k arası fiyat olsun
  9. S

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

5 ve 6 bin arasında bir sistem Max 7 bin olursa iyi olur güzel bir sistem arıyorum uzun süre kullanabileceğim 1660 Super darboğaz yemiyeceğimiz bir işlemcili sistem (kart ve işlemci güçlerinden anlıyorum fakat hangi kart hangi işlemciyle daha uyumlu anlamıyorum) kullanım amacım çoğunlukla oyun
Top Bottom