Arama sonuçları: *

1. Salu

Donanım Arşivi İNCELEMİŞ olduğu yeni sistem 19.999tl

Haklısın,hakaret etmeleri yanlış ama birçok kişi senin sistemlerini günlerce belki haftalarca bekliyor, video yayınlandıktan 25 30 saniye içerisinde çalıştığın site çöküyor ve koca bir yazı ----> Stok kalmadı.
  2. Salu

Donanım Arşivi İNCELEMİŞ olduğu yeni sistem 19.999tl

Eskiden olsa ipe dizerdi eden hazard...
  3. Salu

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

Mağaza derken umarım vatandan falan olur yoksa diğer mağazalar her ilde yok
  4. Salu

Bu sistem bu paraya alınır mı?

Fps oyunları için 4 ms ideal mi sence ??
  5. Salu

Bu sistem bu paraya alınır mı?

Monitör alırken ms ve hz değerine dikkat et ms ne kadar 0 a yakınsa (0.5 ve 1 ideal) hz ise minimum 144 olsun senin attığın monitör 4 ms alınmaz oyun için ve başka yerde konu açmalısın
  6. Salu

DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM YAYINDA!!!

Alabiliyorsan direkt al
  7. Salu

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat:12.999 TL İşlemci: İntel i5 12400F Anakart:H610m Msi Ram: Goodram 8+8 3200 mhz Ekran Kartı: Pny 3060 Ssd: 512 gb Kingston Kasa: Delta rgb Corsair 550W
  8. Salu

Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

5500 yerine i3 12100F yakışır + 2060 144 hz monitör Fiyat 10K olur mu ? :)
  9. Salu

Ana Konu Donanım Arşivi F/P RTX 3060 Sistem İncelemesi!

Ne çok iyi ne çok kötü. 3060 almak isteyenler alabilir ama ben olsam beklerdim daha da iyi sistem alınabilir gibi 13 bine. Yani çok çok 14 verilip daha iyi pc alınabilir.
  10. Salu

Sonunda Sistemi bitirdim alırım H.O

Hayırlı olsun güle güle kullan.
  11. Salu

Da G6 yayın yapılır mı

csde yayını ekran kartından verirsin sorun olmaz.
  12. Salu

Sizce g5? mi leş5? mi

Leş 5 derken? 11400f 6600 sistem 11K sen topla senden alsın millet veya piyasada bu parçalara toplanmış bu fiyata sistem gösterirmisin ? birini veya bir şeyi eleştirirken bilgi sahibi olman gerekir o konu hakkında ve ortada emek var leş yazman gayet saçma bir hareket olmuş.
  13. Salu

Donanım Arşivi Yeni Sistem

evet 1647942626 bence bu sefer 3060 11400 Sistem gelecek gibi
  14. Salu

🔥🔥King-9 geliyorrr 🔥🔥

Son birkaç seferdir beklentinin altında kaldı ama bence bu sefer güzel sistem güzel fiyata gelecek gibi
  15. Salu

Abdullah Abi̇den Duyuru

En mantıklı karar olmuş.Video izlerken parçalar zaten ucuzdur diyip acele ediyordu sonradan pişman olabiliyorlardı şimdi izleyip alabilirler ama yine önemli olan stok fazlalığı
  16. Salu

12000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Kampanyaları beklemen takip etmen gerekli ama takip etsende 10 bin kişi stok bekliyor ama stok sayısı 10 tane olunca ortalık karışıyor.
  17. Salu

RTX 3060TI SISTEM (GAMEGARAJ / PC HOCASI / ACER )

Her seyi anladım da yanındaki klavye ve mouse ne alaka Memur klavyesi ve memur mouse u koymuşlar sisteme 20K verecem fakat rgbsiz ve saçma sapan oyuncuyla alakası olmayan mouse kullanacam saçmaaaa
  18. Salu

DA Hazır Sistem Ne Zaman?

@Abdullah Hacıgül 3050 li sistem gelir mi ?
Top Bottom