Arama sonuçları: *

1. S

İtopya İndirimleri Stok

Yeni bir sistem çıkıcak mı
  2. S

(Yeni) VOK Honour 3060’lı Sistem Çıktı

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-tuf-rtx-3060-gaming-oc-12gb-gddr6-192bit-nvidia-ekran-karti.html https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-bilesenleri/ekran-grafik-karti/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3060-oc_spp_910539 Burada o şekilde yazıyordu. İtopyada da o şekilde yazıyordu.
  3. S

Ben onu görmedim. Zaten gördüğüm yazmıştım. 10.000Tlye aldıysanız gerçekten baya iyiymiş hayırlı olsun.
  4. S

İmzamda ki sistemi 10.000tl'ye almıştım. Daha f/p bir sistem görmedim daha.
  5. S

Vatan Bilgisayar RX 6700 XT sistem 14.313 TL

Galiba bu fiyatlara daha iyi sistem vardı.
  6. S

Donanım Arşivi 1660 superli sistem verir mi?

Önemli bir dosyam yok zaten al sat yapıyordum bilgisayarları geçici süreliğine bunu kullanıyorum.Testini yaptım Okuma 545 yazma 266 olarak çıktı.
  7. S

Şuan bu ssd takılıymış.Testlerini yapıyım önericeğiniz var mı.
  8. S

120 ve 240GB olanları sorunlu değil miydi.480gb olanı kullandım bir sorun yaşamadım çünkü.
  9. S

DA G3 Sistem aldım bu kablolar ne işe yarıyor?

Faturan gelen kolinin üstünde olması gerekiyor bana hep o şekilde geldi.
  10. S

G3 D.A SİSTEM

Öncelikle ekran kartı kutusunun açık olma sebebi çalıştığı test edilip sizlere öyle göndermelerinden kaynaklı bir sorun yok.Kasanın içinde takılı bir şekilde göndermeme sebepleri de ekran kartı her hangi bir şekilde zarar görmesin diye ayrı olarak gönderiyorlar. İşlemcinin kutusunun olmama...
  11. S

İtopya ve güvenilir mi?

Her hangi bir sıkıntı çıkacağını sanmam ancak çıkadabilir bunlar olabilicek şeyler.2 adet hazır sistem aldım itopyadan bir sıkıntı yaşamadım.
  12. S

Çok ucuz ekran kartlı pc

sorun yok kendim de kullandım bir sorun yaşamadım.
  13. S

Çok ucuz ekran kartlı pc

ssd sorunlu değil 120 ve 240gb sorunlu diye biliyorum 480gb'lerdfe sorun yok
  14. S

Donanım arşivinin en son videosundaki kasa sınırlı üretim mı?

stok soruyorsan açıklama kısmında 500 adet stok olduğu yazıyordu.
  15. S

DA-SISTEM3 satın almıştım soru hk.

Kasanızın tozunu alın eğer kirliyse temizleyin.İşlemcinin macununu yenileyin.Ekran kartının macununu kendiniz yenilemeyin garanti dışı kalır.Garantiye göndererek temizlenmesini ve macununun yenilenmesini isteyin.
  16. S

Donanım Arşivi Yeni toplama sistem

Ben 6700-7000tl bandında böyle bir sistem bekliyordum ancak beklediğim fiyatın üstünde geldi açıkcası çok da alasım olmadı.Diğer sistemlere göre f/p değil bence.
  17. S

Pqueen-Gamer sistem fiyatına değermi

https://www.itopya.com/vok-strike-amd-ryzen-5-3600-msi-geforce-rtx-3060-ventus-2x-12gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ bence bunu alın 5600x yaparak kalan bütçeye de kasayı değiştirebilir sıvı soğutma ekelyebilirsiniz
  18. S

Güzel bi Custom sistem

güzel olsa bile kaç kişi alabilicek?
  19. S

PC Hocası yeni sistem (Molecule Neon GB)

moleculepc'ye özelleştirme gelmiş yeni gördüm gayet güzel olmuş bence
  20. S

PC HOCASI-GG30 GAMİNG GEN SİTESİ

o sadece oyun için değil mi bilmiyorum öğrenmek için soruyorum sadece
Top Bottom