Arama sonuçları: *

1. Semihz

Yarin sistemim geliyor

Game garaj flash belleği dolu gonderiyormus onun içinde bir kaç bir şey varmis onlari kurucam biosu bilmiyorum
  2. Semihz

Yarin sistemim geliyor

Sıkıntı değil 1000 tl ye onerebilirsen bir inceleyeyim 3-4 aya alırım
  3. Semihz

Yarin sistemim geliyor

Arçelik marka modeli bilmiyom hocam 1631819658 Sen bana pahali olmayan ama idare edecek bir monitör onerirmisin
  4. Semihz

Yarin sistemim geliyor

Dönüştürücü aldım ben kargo firmasi yavaş olduğu için gelmedi daha tv ye olurmu ki 1631819541 Çözünürlüğü bilmiyorum Nasıl bakacam
  5. Semihz

Yarin sistemim geliyor

Dönüştüğü ile 3-4 ay idare edermiyim arkadaşlar
  6. Semihz

Yarin sistemim geliyor

Sağol teşekkür ederim reis 1631818900 Monitörler fiyatları ne kadar arkadaşlar ucuza bildiğiniz varsa atarmisiniz şuan zaten mouse klavye felan eski olarak kullanicam idareten sonra rgb li gecicem
  7. Semihz

Yarin sistemim geliyor

Monitörü bi kac ay sonra degistiricem dönüştürücü alirim kalitesinin linkini atarmisiniz. 1631818655 Sağolasın teşekkür ederim 1631818664 Tamamdır. 1631818725 Linki yok elimde zaten stokta kalmadı, game garajdan aldim isim Pollux 3A-K Rx560 ekran karti R3 1200af işlemci 8 gb ram var...
  8. Semihz

Yarin sistemim geliyor

Evt tşkler 1631817067 Dönüştürücü yarin gelmesse cumartesiye kesin gelicek kargo firmasi kötü maalesef artık mecbur beklicem
  9. Semihz

Yarin sistemim geliyor

Tamam birde benim monitör eski olduğu için mavi kafali bi kablo var o kasaya olmaz diye dönüştürücü sipariş ettim ama kargo firmasından kaynaklı cumartesiye günü gelebilir pc çalışırmi ekran kartini baglasam ?
  10. Semihz

Yarin sistemim geliyor

Arkadaşlar yarın allah nasip ederse sistemim gelicek sistemi ilk aldığımda kutusa hasar varsa kargocuyu bekletip kutuyu açacağım ama kutusa hasar yoksa kargocuya bir şey demem içinde bir şey çıkarsa gamegaraji arayacağım. Soruma geleyim açtiktan sonra windowsu kuracam Windows yüklü flash belleği...
  11. Semihz

donanım arşivi yeni sistem ne zaman gelir ?

Fiyat performans olacak diye biliyorum
Top Bottom