Arama sonuçları: *

1. Sonerolojii

Çözüldü✓ DA-C4 Fatura Garantisi Yok

Firma temsilcisine mesaj at forumdan, kısa sürede dönüş yapıyorlar.
  2. Sonerolojii

Ana Konu İNCE HESAP SEMPİTERNAL YENİ SİSTEM - 11.599₺

Evet kod olarak veriliyor Steam'de aktifleştiriyorsun.
  3. Sonerolojii

Ben kasayı beyaz olanla değiştim ayrıca ekstra 700 TL verip anakartı da Asus EX-B660M-V5 D4 ile değiştirmek mantıklı bana soracak olursan, garantiye kaçmak için de Güç Kaynağını 190 TL farkla Xigmatek ile değiştirebilirsin.
  4. Sonerolojii

Valla ben de onu düşündüm satmaya kalksan bile bence 1-1.5k rahat bırakır, hesabını yapıyorum sistem çıktığından beri. Parça kalitesi çok iyi. Ayrıca yanına bir de RE4 veriyolar 800-900 TL'lik oyun Allah bereket versin.
  5. Sonerolojii

Arkadaşlar video yayınlandı, videodan önce attığım linkten girip alabilirsiniz :)
  6. Sonerolojii

https://www.incehesap.com/sempiternal-oyuncu-bilgisayari-fiyati-63158/ Sistem bu sanırım.
  7. Sonerolojii

VOK-BUDGET vs PCH V3.1

Gayet anlaşılabilir bir şey demiştim ama :) İki kasadaki belirttiğim parçaları bir araya getirmeni anlatmaya çalıştım.
  8. Sonerolojii

VOK-BUDGET vs PCH V3.1

Ben senin yerinde olsam; Asus Prime H610M-A D4, i3 12100F, Team T-Force 2x8 Ram, Asus Radeon RX6600 Dual, Xigmatek X-Power, BitFenix Nova parçalarıyla bir sistem oluştururum, diğer sistemi de çok kar gütmeden elden çıkarmayı tercih ederim hızlı satılmasından ötürü. Eğer bütçen imkan verirse...
  9. Sonerolojii

Ana Konu DA-C3 YENİ SİSTEM - 11999 TL

Bu arada denildiği gibi site çökmedi ve harika bir hizmet sundu kendi adıma konuşmak gerekirse teşekkürler. Eleştiriler dikkate alınıyor hep daha da iyiye... @GENCERGAMİNG
  10. Sonerolojii

Ana Konu DA-C3 YENİ SİSTEM - 11999 TL

Aldım ben alacak arkadaşlara da hayırlı olsun. :)
  11. Sonerolojii

Donanım Arşivi Yeni Sistem Çıktı!!!

PCH de sistem çıkardı şimdi ve DA'nın hikayesindeki kasanın aynısı var ve sistem GG üzerinden satışa çıkacak çok büyük ihtimalle.
  12. Sonerolojii

Çözüldü✓ Abdullah abinin yeni f/p sistem ne zaman çıkar ?

Story'deki kasayı sanırım buldum, Gençer Gaming ve Sinerji'de stokta olmadığı gözüküyor itopya'ya da girilmediği için kontrolü sağlayamadım. Tahminim yine GG'de çıkacağı yönünde belki satılmaması için stok yok gösteriliyor. Kasa da bu "BitFenix Nova Mesh SE". Ayrıca sistem bu sefer Intel ve...
  13. Sonerolojii

VOK Budget Rx 6600 i3 12100f 9999 TL Link Eklendi

En iyi ihtimalle taksitle alınır 1000tl kar bırakır ama o da müşterinin ne zaman geleceğine bağlı :D
  14. Sonerolojii

VOK Budget Rx 6600 i3 12100f 9999 TL Link Eklendi

Akakçe üzerinden son 1 yılı baz alıp en dip fiyatlarla hesapladığımda 12.538.99TL gibi bir meblağ tuttu. Anakart, ekran kartı ve ram kaliteli seçilmiş SSD kısmında çoğu sistemde kullanılan MLD seçilmiş ama kasa ve güç kaynağında da biraz ucuza, az kaliteli ürüne kaçılmış. Fiyatına göre iyi alıp...
  15. Sonerolojii

🔥🔥Donanım Arşivi C2 Sistem Yayında... (11.499TL) 🔥🔥

1680355499 Kardeşim konunun düzeltmesi yeni düştü kusura bakma ben açılmadı diye açayım dedim.
  16. Sonerolojii

İşlemciden dolayı sıkıntı yaratmaz da ekran kartı da düzenli bakımlarla uzun süreler götürür bence. 1680355192 Sistem yayında diye bir mesaj konu göremedim henüz?
  17. Sonerolojii

Ayrıca satın alacak arkadaşlar videoyu atlatmadan izlesinler birkaç önemli ipucu var sonrasında sistem belirtilen fiyattan daha yüksek falan demeyin her şey açık bir şekilde belirtilmiş. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun...
  18. Sonerolojii

Sistem Donanım Arşivi Youtube kanalında, Saat 17:00'da açıklamalara link eklenecek ve Gençer Gaming üzerinden satış yapılacak... ANAKART: GIGABYTE A520M K V2 EKRAN KARTI: GIGABYTE EAGLE RTX 3060 12GB İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 5600 RAM: APACER NOX 2X8 16GB 3600MhZ SSD: APACER AS2280P4 512GB GEN3...
Top Bottom