Arama sonuçları: *

1. T

Fenix Bronze [Webtekno] Sistem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Fiyatının hakkını vermeyen bir sistem, bende kampanya var sandım, bilmeyenler illaki alacaktır
  2. T

Abdullah abinin forum üyelerine özel PC si

3060 yada 1660 superli bir sistem olucagini düşünüyorum fiyat ise 1660 için 6.5k 3060 için 8-10k bandı olur bence.
  3. T

DART 1 25 KOD Hakkında Sorum Var

Abdullah abi ben konu başında durumumu belirtmistim eğer bana gelirse atlama durumu olmaz değil mi?
  4. T

H.o darısı bizlerin başına
  5. T

DART1 25 Kişilik kampanya kodu bekleyen arkadaşların dikkatine.

Arkadaşlar dart1 için pazartesi forumda özelden Abdullah abiye herkes gibi mesaj atmıştım, bugün mesajın altına tekrar yazdım acaba ilk mesajın tarihi onda gözüküyor mu yoksa nasıl düzeltebilirim
  6. T

Çözüldü✓ DART 1 için dağıtılacak kodlar hakkında sorularım

Yanlış anlaşılmadan kaynaklı iki tarafta da mağduriyet söz konusu. Bir düzenleme yapılması gerekli. Ya katılanlar arasından çekiliş yapmak, yada belirtilen saatte tekrar mesaj atmak vb. yöntemler uygulanmalı tabi bilgisi verilerek. Bende ilk başta okuduğumu yorumlayarak cuma günü yazacağımı...
  7. T

Arkadaşlar dart1 için pazartesi forumda özelden Abdullah abiye herkes gibi mesaj atmıştım, bugün mesajın altına tekrar yazdım acaba ilk mesajın tarihi onda gözüküyor mu yoksa nasıl düzeltebilirim 1614885357 Bugün yazdığım mesajdan dolayı sıralamam değişmemiştir değil mi? 1614885450 @Abdullah Hacıgül
  8. T

Dart1 Random Kod Hk.

Arkadaşlar selam, DA instagram hesabında Random Kod olarak yazılmış, random derken ne kastediliyor rastgele olma durumu mu var? Eğer öyleyse bazıları için hala umut var demektir :)
  9. T

DART 1 Sistem için kod alımlari bittimi ve benim adıma kodla beraber başkası gidebilir mi

Yanlış anlaşılmadan kaynaklı çok mağduriyet var, umarım cuma günü için ekstra 25 adet daha stok açarlar yoksa bunu da kaçırıcaz.
  10. T

DART1 sisteminin indirim kodları nasıl verilecek

Umarım cuma günü yazanlardır, yoksa kaçırdık bunuda
  11. T

DART1 YENİ STOK FİYATI

Vok ultra sistem ilk çıktığında 8k'ydı, şimdi 12k olmuş yani demem o ki ortam çakal dolu inşallah yakın zamanda stoklar ekran kartıyla dolar ihtiyacı olan herkes parasının hakkını alır.
  12. T

Vok ultra 3060 sistemin an itibariyle 10.200TL'ye çıkması

Arkadaşlar sistemin şuan ki güncel fiyatı 10.200 TL, tebrikler itopya
  13. T

Vok ultra 3060 sistemin an itibariyle 10.200TL'ye çıkması

Evet arkadaşlar zaten sistemi alamadık, en azından şimdi stok bekleyenler rahat rahat uyur bu fiyatı gördüklerinde. Artık DA sistemi bekliyoruz.
Top Bottom