Arama sonuçları: *

1. T

DA-SISTEM2 oyunlarda nesne kaybolurken, nesne siyah siyah noktalar ile gözüküyor

Arkadaşlar oyun oynarken bir nesne kaybolurken o nesne saniyelik siyah siyah nokta gibi gözüküyor. Mesela Witcher'da ağacın yanından geçerken ağaç siyah siyah nokta oluyor bide GTA 4'de ise uzaktaki çöp, kutu gibi nesneler uzaktan siyah siyah nokta gözüküyor yaklaşınca düzeliyor (ayarların hepsi...
  2. T

DA-2 Alanlar mesaj atabilir mi lütfen?

DP kullanıyodum hdmi de taktım sorun aynı parlaklık titremesi freesynci kapatınca gidio
  3. T

HDMI ile de aynı sorun var denedim ben
  4. T

Oyunun yükleme ekranında filan hz düşünce parlaklıyor titriyor bide oyundayken tuşlarla ses kısıncada titriyor (hz düştüğünden dolayı)
  5. T

monitörde aynı sistem de aynı. sende video izlerken ekran kayıyor mu yani titriyo gibi mi ? kamera geçişlerinde filan ekranın titrediği bariz belli olyuro
  6. T

rez aynısı bende oluyor freesync i kapatınca titreme geçiyor açınca titriyor. Monitörün ayarına bakıyorum freesync açık olduğunda hz düşünce parlaklık titriyor kapatınca titremiyor.
  7. T

CPU Soğutucu önerisi?

https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-ultra-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-p-HBV00000UVGM8?magaza=atombili%C5%9Fim&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjw9b_4BRCMARIsADMUIyr_9mqzo3pbj4-5lyLCVwXwDIh2ndiglxDNjRx3nJn6Ui2mqOGhGT4aAg0DEALw_wcB Bunu önerir misin yoksa üstüne ekleyip daha...
  8. T

CPU Soğutucu önerisi?

CPB Kapalıyken boşta 52, açık iken 55-62 arası ama oyundayken max 78 gördüm
  9. T

CPU Soğutucu önerisi?

Beyler DA-SISTEM2 için 200-250 TL bandında CPU Soğutucusu önerir misiniz? T6 Ultra düşünüyordum yeterli midir? Anakart: Asus Prime B450M-K Kasa: Corsair Carbide Spec Delta Ram: 2x8 Gskill
  10. T

Da2 sistem yardım

firmware güncellemesiyle geçer mi sence?
  11. T

Da2 sistem yardım

Ekran kartında sorun yokta cpu sıcaklığı cpb kapalı olduğu halde boşta fazla ısınıyor alakası var mı ki sürümüyle
  12. T

Da2 sistem yardım

aynı kasa carbide spec delta 1594403244 yok knk bende sorun windows 10 2004. adrenalin 20.5.1 kullanıyorum 1594403252 aynen
  13. T

Da2 sistem yardım

Arkadaşlar da-sistem2 yi sipariş vermiştim geleli 3 4 gün oldu. PSU 650w +80 hali, ram ise gskill ripjaws 3200mhz olarak aldım. Cpum boşta 48-50 derece arası (cpb kapalı olduğu halde) M2 SSDm boşta 51 derece SSD nin testlerinde düşük sonuçlar veriyor bide son olarak ram im max 78 derece gördü...
  14. T

Anakart Işıkları Sönmüyor?

Biostan ErP Ready Enable s4+s5 yapınca tüm ışıklar söndü bi tek ethernetin ki yanıyor. 1594369299 bende rahatsız değilim de bi yerden ömrünü yemesin diye.
  15. T

DA-2 Sağlık testleri?

Arkadaşlar DA-Sistem 2 nin testlerini yaptım da eksik veya yanlış bir şey varsa bildirir misiniz? Önerilerinizi bekliyorum Kasa direk videodaki hali parça değişimi olmadan aldım. Afterburner da Boşta iken, GPU Clock MHZ i arada bir 380 400 600 700 e kadar çıkıyor 1-2 saniyelik sonradan 0 a...
  16. T

Beyler beynim yandı :D bu ayarın böyle kalmasının zararı var mıdır ? Yoksa pc yi kapattıktan sonra psu nun şalterini indirmek mantıklı mı? 1594244313 Aga anakartının modeli nedir? Bide nerden yaptığını söyleyebilir misin
  17. T

Kulaklığın ışığı yanıyor ethernet kablosunun yanıyor. Pc yi kapatınca hepsinin sönmesi için yapabileceğimiz bi ayar yok mu
  18. T

Arkadaşlar sistemim DA-2, anakart asus prime b450m-k pc yi kapatınca anakartın ışıkları sönmüyor. Kasa fanları sönüyor ama ethernet kablosu takılı usblerin ışıkları ve ekran kartının üstündeki ışık sönmüyor bunun için ne ayar yapmalıyım veya hangi ayar daha sağlıklıdır Teşekkürler
  19. T

Da-2 Sistem Bugün Gelicek

eyvallah yapmayı düşünüyodum gelince sen deyince vaz geçtim :D geçen hafta çarşamba sipariş verdim tık yok daha ne zaman kargoya verirler sence yaylaya gidicem de
  20. T

Da-2 Sistem Bugün Gelicek

neden ki aga ömrünü mü azaltıyor
Top Bottom