Arama sonuçları: *

1. Trifact

Modart PC 4060 Sistem 18999TL

şu fiyatları görünce, ciddi ciddi ikinci elde tek tek parçaları seçerek alıp, sistem toplamak daha mantıklı kalıyor.
  2. Trifact

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

tam tahmin ettiğim gibi al-satçı bir zekanın haykırışıymış :D senin satmanda sıkıntı yokta alanda büyük sıkıntı var. aklı olan almaz zaten. he birde kullandığın kelimelere cümlelere dikakt et. bu diğer troll forumlardan değil öyle argo hakaret edemezsin. ne babanın ne de dingonun ahırı değil...
  3. Trifact

öyle mi peki ikinci elde 3070in fiyatına bir bakalım. düştükçe düşüyor mu? çünkü satış mantığına değil ikinci elde arz talebe bakacaksın. he sen bunu anlayamamışsın. anlamamayada devam edebilirsin. çünkü çok daha ucuza ikinci elde 4060tan güçlü 3070 hazrı sistemleri satıyorlar :) bunuda...
  4. Trifact

al sat için diyorum zaten yorumda cevapladığım yorum bu. yoksa sıfır alıp kullanacak olanlar daha iyi fiyat beklemesin bu dolar kurunda. ikinci elde alıp satarım kafasıyla alanlar şakşukalandı. çünkü 8000 8500 bandında sıralanıyor hepsi. ikinci elde çünkü 3070 ve ryzen 5600 gibi bir gerçek var...
  5. Trifact

sadece 4060ın ikinci elde sarı sitedeki yığınına bir bak ve fiyatına bak. fiaytı sürekli düşüyor çünkü kimse almıyor. yani ikinci elde insanlar diyorki 4060 alacağıma gider 3070 alırım daha güçlü olur. o yüzden işi bilen adam bu sistemi almaz. daha iyisini kovalar.
  6. Trifact

PCH-G.O.A.T V3 "SMOKİNLİ" Yeni Sistem Geliyor

en çok eleştirdiğim ama bu eleştirilere en profesyonel cevap veren kanaldır pch. yalan yok. umarım vay be harbiden smokini hakeden fiyat/sistem olur.
  7. Trifact

TAA 4060 PC 18500TL

15K'lık sistemleride 18 bandında çıkardılar ya bir şey demiyorum. globalde 4060ında 4060lı budget sistemlerinde fiyatları düşerken güzel ülkemin güzel mağazacılık anlayışı fiyat arttırıyor. helal lan size. ben almıyorum alanada g.o
  8. Trifact

🔥 VOK - 7500F - RTX 4070 Sistem 25.999 TL 🔥

herdaim şunu diyorum bizim ülkede kasım masım uçar kaçar indirim falan yapılmıyor. ya stok az oluyor yada fiyatı çok iyimiş gibi görünen geçirgen çok stoklu oluyor. hani kasım kampanyası yok efenim şahane indirimleri falan görmek isteyen açsın globale baksın. bize resmen hint fukarası, aç kalmış...
  9. Trifact

DA-G9 25.999 TL al-satcılardan alacakların dikkatine!!!

al satçıların gözü yaşlı şimdi tek tek parçaları satma derdine girecekler. tam tek tek satayım derken nvidia duyurdukları rtx 4000 super serisi ekran kartlarını tanıtırsa birde oyyyyy cila. kıyamam ya uğraşsın dursunlar :)
  10. Trifact

🔥Donanım Arşivi Yeni RTX Sistem 11.11🔥

fiyatı kasım indirimlerine yakışır değilse çokta parçanın önemi yok. çünkü şuana kadar çıkan sistemlerin tamamı indirimle uzaktan yakından alakası bile yoktu. ne alaka diyeceksiniz bakın globale kampanya neymiş göreceksiniz. 4060 bi ara neweggte tl olarak 7500 bandına düştü kapış kapış gitti...
  11. Trifact

🚨 Donanım Arşivi Yakın'da Gelecek Sistem İçin Öneriler🚨

kasım indirimlerinde gerçek KASIM KAMPANYASI olan bir fiyatlandırma olmasını istiyorum. sistem bileşenleri şu bu olsun demiyoırum. önemli değil çünkü. diğer tüm kanallar kasım ayında kasım kampanyasına yakışmayacak fiyatlandırmalarla sistem çıkıyorlar. bu olacak iş değil.
  12. Trifact

DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM

umarım itopya değildir hazır sistem. çünkü elle tutulur indirim göremiyoruz. 3050li sistmei 12Kya vermeye çalışıyorlar la oha bu nasıl bişey. hemde kasım ayında. dolar kur mur falan diyenler geçsin bu işleri. fiyatı faiş gören almasın arkadaşlar. cidden almasın yoksa faiş fiyatların tillahını...
  13. Trifact

DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM

hakkaten ne zaman çıkacak 10K bandındaki kasa.
  14. Trifact

rtx4060 sistem 19000tl !!!!

aşşşırı pahalı. 15 bile vermem bu sisteme.
  15. Trifact

120mm sıvı soğutmamı yoksa kule tipi fanlı soğutucumu ?

kuletipi. hatta öyle kuletipleri varki 120yi geçtim 240lık sıvı soğutmalarla boy ölçüşebiliyor. thermalright assasin peerless gibi.
  16. Trifact

Yeni pc almayı düşünüyorum mantıklı mı?

oyunlar için f/p sistem. gayet işini görür. ama yayın açma ve oyun oynama konusunda 720p 6Kbitrate biraz düşük fpse neden olabilir.
  17. Trifact

yakın zamanda rtxli da imzalı sistem gelir mi?

enteresan bir bakış açısı olmuş bu yoruma. peki rx 6600leri isteyenlerin adetini, 4070 bekleyenlerin adetini, ve hatta 5090 ne zaman çıkarcıların adetinide hesaplaybildin mi bu yoruma bakarak? ve yorumdaki asıl anlatılmak isteneni kavrayabildin mi?
  18. Trifact

bro intel fanboy mantığındakilere karşı bi espriydi ciddiye mi aldın ya :D
  19. Trifact

DA imzalı sistem gelir ama kişiden kişiye değişeceği için özellikler sana uyar mı uymaz mı bilemem. çünkü 500bin kişi 3060lı sistem isterken 700bin kişi 4060lı istiyor ordan 100bin kişi diyorki 9100f harika işlemci neden nostalji f/p sistem çıkmıyor, ordan amdciler çıkıyor bu 9100f'li ne diyor...
Top Bottom