Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Herkes Mdyi kaçırdık diye üzülüyor

Ekran kartını süper versiyon çift fan beklerdim onun harici fiyatı yükseltip aynı şekilde işlemcinin de daha güçlü olmasıni dilerdim. 9k bandında bı tık daha güçlü olsaydı bence daha güzel olurdu. Ama yine de güzel sistem. Hiç bilgisayarı olmayanlar için iyi denk gelmiştir monitorle birlikte
  2. Yasin / EsquaReD

MD3 sistemi yarın çıkıyor🔥🔥

Güzel bir sistem olacağa benziyor fiyatı ayarlayabilirsem ben de almayı düşünürüm
  3. Yasin / EsquaReD

80+ Gold ve üstü Kıdemli üyelere özel 25 MD3 Stoğu Olacakmış

Kesin nedir Gold arkadaşlar 4bin mesajda mi Gold 5bin mesaj mi?
  4. Yasin / EsquaReD

Yakın zamanda çıkacak DA sistemleri neler

F/P bir sistem olmasını diliyorum ve yine 10 dakikaya bir stok ekleyip diyerek ortalığı karıştırmayın belirlediğiniz fiyatlardan kimse alamadı. !!
  5. Yasin / EsquaReD

KING3 SİSTEMİNİ ALABİLEN OLDU MU?

Olm bi günde 2 sistem mi çıktı kafam karıştı benim :D
  6. Yasin / EsquaReD

Ana Konu Yeni DA-S2 ÇIKTI, Mükemmel Ötesi!

Benim anlamadığım ben 36 dakika sonra videoyu izledim ve yaklaşık 4 dakika sonra yani 40 dakika sonra sistem linkine girdim ve fiyat 12bin tl civarıydı. 100 adet stoğu 5e bölüp 20'şer olarak satılmayacak mıydı? E ozaman daha 40 dakika sonra bile fiyat 12bin lere çıkmasının mantığı nedir...
  7. Yasin / EsquaReD

DA5 sistem Ekran kartı eksik

Bilgi geldi mi daha başka kargoda falan mı çalınmış?
  8. Yasin / EsquaReD

Donanım Arşivi G3 Sistem Çıktı ! ( Tekrar Stokta)

Vay be zamanında G2 yi 3bin TL'ye almıştım asgeri ücret 1603tl di :D 2 AY önce 6bin tl ye satmıştım G2 yi :D
  9. Yasin / EsquaReD

PC Hocasının Yeni F/P Sistemi

O değil de f 1.2 class da bile ryzen 5 2600 vardı buna 1600 koymuşlar. Evet yeni versiyon 1600, 2600 ile aynı ama her çıkardığın sistemde daha iyisini yapman lazımken bunlar yapamamış bence donanım arşivi her çıkardığı sistem de bi şekilde fark atıyor ama bunlarda o farkı göremedim
  10. Yasin / EsquaReD

D/A Yeni F/P 03.07.2021

Sistem parçalarını söylermi hocam sen de :D Fiyatı en azından şu aralıkta diye bilgi verseler daha iyi olur
  11. Yasin / EsquaReD

D/A Yeni F/P 03.07.2021

Fiyatını da söyleseydi bari ona göre ayarlardım kendimi
  12. Yasin / EsquaReD

Yeni F/P Toplama Bilgisayar İçin İstekleriniz?

Aşırı kaliteli son teknoloji apu sistem ve en önemlisi mhzsi yüksem 8*2 16gb bir ram. Uzay montaj olmazsa daha güzel olur.
  13. Yasin / EsquaReD

DA5 sistem Ekran kartı eksik

Nolmuş kargo firması falan mı açıp çalmış içinden. Ben itopyadan hazır sistem aldığımda itopya bandı vardı kutuların üzerinde hep. Ups bandı şüphelendiriyor işi.
  14. Yasin / EsquaReD

DA-5 Sistem alamıyorum

Daha sistem çıkarmaya devam edecekmiş bu olmazsa diğerleri olur.
  15. Yasin / EsquaReD

DA Sistem Saat Kaçta Çıkıyor?

Storyisinden yola çıkarak söyledim ben. Story de 10 bine gtx1660 sistem çıakrtıyonuz benimki böyle olmıcak falan gibi şeyler söylemiş demekki 10 bine çıkartıyor.
  16. Yasin / EsquaReD

DA Sistem Saat Kaçta Çıkıyor?

Kardeş çıkan sistem 10bin civarı olacak
  17. Yasin / EsquaReD

Saatlerinizi 16.00'a kurun yeni sistem geliyor!

Kardeş Dolar 8.10 olmuş donanım arşivinin bu dolarda sistem mi çıkartır çıkartsa bile en az 6bin olur
  18. Yasin / EsquaReD

Abdullah Abi yeni sistem çıkarmayı düşünüyor mu?

Yav kardeşim dolar bu durumdayken 4bine sistem mi çıkartır donanım arşivi. Kaç tane sistem çıktı hepsi minimum 5k dan başladı. Dolar önceden bi tık daha düşüktü hele ki şimdi dolar artmışkan hiç mi hiç çıkarmaz sistem biraz mantıklı düşün. Apu çıkartırsa ona bişey diyemem :D
Top Bottom