Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

🚨🚨 YENİ SİSTEMLER [Eco, X, Pro 2025] - UNLOST

Kasa ve PSU kötü, herşeyi güzel hazır sistem bulmak kadar zor bir şey yok. Tek tek toplasan cebine eziyet.
  2. Yozgatlııı

🚨🚨 YENİ SİSTEMLER [Eco, X, Pro 2025] - UNLOST

https://m.n11.com/urun/ga-sektor-x-r5-7600-16-gb-500-gb-ssd-12-gb-rtx5070-free-dos-masaustu-oyuncu-tavsiye-sistem-85084900?magaza=gamers-arena#product/description Bu az daha düşük olsa alırdım tam 16 PSU gamepower çokta bir şey yok gibi
  3. Yozgatlııı

Çözüldü✓ 1 STOK DAHA LÜTFEN LÜTFEN 😩

Usta ben sana öyle bir şey demedim yazımdan onu çıkartmasın benimde virgül koymam gerekirdi lakin sana karşı hiçbir kötü söylemik yok o yazıda o kısım seninle alakasız konu sahibi ile benim aramda geçiyor yanlış anlama 1750023567 Yoksa sana karşı agresif tavır sergilemiyorum sende haklisin canini...
  4. Yozgatlııı

Itopya IT-Radeon Sisteme 1 Stok Daha Lütfen

Karne günü haftası ya ondan
  5. Yozgatlııı

Çözüldü✓ 1 STOK DAHA LÜTFEN LÜTFEN 😩

Usta belliki genç bir kardeşimiz üzülmüş elinden gelen tek şeyin bu olduğunu ve 2. Konuyu açarsa itopyaya ulaşma imkanının daha fazla olduğunu düşünüp 2. Konuyu açmış terlsemeye gerek yoktu garibin halinden garip anlar kardeşim sen canını sıkma belliki çalışıp biriktirmssin emek vermişsin...
  6. Yozgatlııı

@itopya.com bu arkadaşa yardım etmezseniz bu saatten sonra boykot benimde 9070li sistem işini halletsek çok güzel olur
  7. Yozgatlııı

Dostum şaka maka emin ol karne günü daha iyileri denk gelecektir Allah ümit kesilmez belki daha iyisi nasip olacak sen tetikte ol gelince al yeter üzdün beni böyle diyince
  8. Yozgatlııı

Şu adam için 1 stok eklemezse itopya gözümde biter bu saatten sonra
  9. Yozgatlııı

Donanım Arşiv 27.999 TL Bütçeli Fiyat Performans Oyun Bilgisayarı Alınır mı ?

Hocam 37,5k 5060ti 16gb sistemi vardı donanım arşivinin 38,5k oldu şuan sınırsız stokdu sanırım uzun süre durdu o fiyatta. Ama karne yaklaşıyor içime doğdu yüzümüz gülecek tetikte kal
  10. Yozgatlııı

5060ti gelsede 35k fiyat çekseler alsam ne güzel olur
  11. Yozgatlııı

Ulan arkadaş ne ara bitti stoğu ya 1749921653 İmza sistem dediğiniz nedir hocam dahamı avantajlı bir şey oluyor
Geri