Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Donanım Arşivi yeni sistem geliyor

Yılbaşı yaklaşıyor MD gelirmi
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Çözüldü✓ PC Hocası Espor-4070TiS Sistemi alınır mı?

Ben 7k daha koyar 4080S sistem alırdım dayı değer aradaki farka
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Donanım arşivi yeni sistem ne zaman çıkarır ?

Belli olmaz yarın da gelebilir uzun bir süre de gelmeyebilir.
  4. Yvşlagaçtanealıyon

PCH Majesty gideri ne kadar?

Yok daha neler hocam. Şahsen parça kalitesi olarak da beğendiğim bir sistem para olsa net alırdım
  5. Yvşlagaçtanealıyon

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-3080-ryzen-5-5600x-kasa-1196642685/detay Pazarlıkla 20.5K alırsın gibime geldi
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Öyle yap ama 22-23K ya biraz zor alan olursada direk ver çünkü kampanya ile düşüyor zaten bu fiyatlara
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Evet hocam monitörsüz 20K verilir senin sisteme monitörlü 20K ya verirsen monitörü beleşe vermiş olursun haberin olsun monitörü ayrı sat o yüzden karıştırma sisteme
  8. Yvşlagaçtanealıyon

13400F de olması da pek bir şey ifade etmiyor kral 1727596765 Reis monitörü ayrı satmanı tavsiye ederim 1727596853 Sen monitör versen de orada koskoca bir RTX 3080 var.
  9. Yvşlagaçtanealıyon

https://shbd.io/s/Dr8xjwbT Mesela kral 20K dan fazla verilmez veren olursa da düşünme direk ver gitsin
  10. Yvşlagaçtanealıyon

21-22K Yazılır 20K ya gider çünkü 20K ya 3080 sistemler var artık
  11. Yvşlagaçtanealıyon

Gen 20 özelleştirme yardım

O sıvı soğutucuyu alma Kalanı güzel RX 7600 kullanıyorum memnunum sorun varsa cevaplarım
  12. Yvşlagaçtanealıyon

afox rx 5500 xt vs Asus rog strix 1050 ti

2 katı fiyat farklı var ama 50 kat fps farkı var. Sıkıntı yok beklenip 6600 alınabilir ölü yatırım bu kartlar
  13. Yvşlagaçtanealıyon

Firmalar Test Sistemlerini Ne Yapıyor ?

Usta nasıl geri istemiyormudur adam parçalarını ?
  14. Yvşlagaçtanealıyon

Firmalar Test Sistemlerini Ne Yapıyor ?

Mesela bir YT kanalı ile bir firma anlaştı sistem çıkarıyor. Firma kanal sahibine sistemi yolladığında o sistem geri ne oluyor ? Kutuları açılmış jelatinleri sökülmüş firma bu sistemi ne yapıyor ?
  15. Yvşlagaçtanealıyon

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Tavuk da var et de var et günde 80-100 arası gidiyor tavuk günde paketle beraber 500-600 kilo bayramda 1,150KG satıldı kral.
Top Bottom