Arama sonuçları: *

1. admrc61

İtopya DA-SİSTEM Ryzen 5 3600x Fan Sorunu

https://www.sikayetvar.com/itopya-bilgisayar/itopya-bilgisayar-ryzen-5-3600x-fan-sorunu Tek seçenek olan şikayetvar sitesine yazdım durumu.
  2. admrc61

İtopya ile birçok kez mailleşmeye rağmen ısrarlar AMD bize ne verdiyse onu yolladık diyor size. Firma büyük güven kırdı şu küçük konuda.
  3. admrc61

Mailleştim utanmadan stok fan o dur onu takmışlardır diyip cevap yazdılar. Açıklamaya çalıştım mail üzerine mail yazdım cevap alamadım @Abdullah Hacıgül
  4. admrc61

Merhabalar arkadaşlar, Daha önceki konularda belirttiğim gibi İtopya üzerinden DA-Sistem satın aldım. Dilerseniz kutu açılış videomu aşağıdaki izleyebilirsiniz. Benim ana parçalardaki tek farkım 3600x işlemci kullanmamdı. Kutu açılışından sonra fark etmiş olduğum durum normalde 3600x ile...
  5. admrc61

DA-SISTEM Sistem Satın Aldım

Açıkcası biri yeni hava diğeri içindeki havayı tahliye olarak düşündük ama daha önce denediğiniz bir durum mudur?
  6. admrc61

Merhabalar, Teşekkür ederim. 1589044464 Merhabalar, Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Dikkatli olacağım :)
  7. admrc61

Sistemim geldi kutu açılış videosu için aşağıdadır.
  8. admrc61

Sökmek pek çözüm değil aslında toz ihtimalini arttırmış olursun öylede. Ama dediğin gibi bi gelsinde bakalım :)
  9. admrc61

İlk geldiğinde biraz deneyeceğim eğer sorun olursa farklı bir forumda arkadaşın biri bir öneride bulundu.Yukarıdaki alana 2 adet fan takıp biri dışa biri içe bakıcak şekilde işlem yapacağım. Kendisi fan olarakta Akasa viper önermektedir.
  10. admrc61

O konuya nerden ulaşabilirim?
  11. admrc61

@Abdullah Hacıgül Reis görüşlerini rica ederim senden, gerçekten çok değerli olur benim için.
  12. admrc61

Senin fikrin nedir reis? :)
  13. admrc61

Merhabalar arkadaşlar, Geçen hafta Pazar günü DA-SISTEM sistem satın aldım fakat ben satın aldığım sırada stokta olan AMD Ryzen 5 3600X işlemci ve THERMALTAKE V200 600W kasa ile birlikte aldım. Bilgisayarımı beklerken araştırmalarıma devam ettim ve THERMALTAKE V200 600W kasa modeli ile ilgili...
  14. admrc61

El Capitan -V S- DA-SISTEM

Valla DA aldım bi gelse bakıcaz durumu ne olucak :)
Top Bottom